DC-schurk Steppenwolf krijgt compleet ander uiterlijk in Zack Snyders 'Justice League'

DC-schurk Steppenwolf krijgt compleet ander uiterlijk in Zack Snyders 'Justice League'

De regisseur gaat flink sleutelen aan de superheldenfilm.

Superschurk Steppenwolf krijgt mogelijk een complete make-over in Zack Snyders Justice League. Daar hint de regisseur althans op in een nieuwe post op Vero.

Steppenwolf, de niet bepaald memorabele slechterik van Justice League, viel niet echt in de smaak. In de film had hij een simpel, grijs CGI-uiterlijk en veel fans hadden toch wel een indrukwekkender ontwerp verwacht voor het filmdebuut van deze bekende schurk uit de comics van DC.

De meesten vermoeden dat Joss Whedon, die het stokje van Snyder overnam toen hij vertrok bij de productie, degene is geweest die het ontwerp van Steppenwolf heeft bedacht. Fans van Snyder hopen dan ook dat de regisseur voor zijn 'Snyder Cut' de schurk aanpast naar zijn visie.

En gelukkig heeft Snyder nu via Vero erop gehint dat Steppenwolf er inderdaad anders uit komt te zien in zijn film, die volgend jaar exclusief zal verschijnen op streamingdienst HBO Max.

DISCUSSION: It seems Zack Snyder confirmed the original Steppenwolf design for his cut. from r/DC_Cinematic


Tipje van de sluier?
Overigens geeft een verwijderde scène van Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), waarin Steppenwolf - met een compleet andere look dan in Justice League - al even kort te zien was, mogelijk al het een en ander prijs over de richting die Snyder op wil met het personage.

Bekijk de afbeelding
En de regisseur heeft ook genoeg budget om dit te realiseren, want hij heeft 20 miljoen meegekregen van HBO Max om zijn Justice League in elkaar te zetten...

NieuwsFilm

meest populair