Algemeen

'Man of Steel' hintte al naar komst Supergirl naar het DCEU

Het was gewoon mogelijk dat Supergirl ook ten tonele zou verschijnen.

door Jim Pedd om 06:30 in Algemeen
We wisten al dat regisseur Zack Snyder de toekomst van Supergirl aan het teasen was in het DCEU. Hij zetten haar verschijning, zo blijkt nu, zelfs al op met Man of Steel.

Nu zeker is dat Snyder zijn visie op Justice League toch mag maken, horen we steeds meer over de plannen die hij had. Het blijkt dat hij bewust heel wat easter eggs geplaatst heeft in Man of Steel, om daar later in de toekomst een invulling aan te kunnen geven.

Easter egg van Supergirl
Een van de belangrijkste scènes in Man of Steel laat zien hoe Clark Kent een ruimteschip van Krypton ontdekt. Dat crashte 20.000 jaar geleden op arde. Op de achtergrond bleek een van de pods geopend te zijn. Dat wees er al op dat een van de oude Kryptonians mogelijk overleefd zou hebben. Dat lijkt te kloppen.

De oorspronkelijke bewoners van Krypton zijn nagenoeg onsterfelijk op Aarde. Dat betekent dat die overlevende nog altijd op Aarde zou kunnen zijn. Snyder verwees daarmee naar Supergirl, het personage dat hij altijd in het DCEU had willen introduceren.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jeroen Pasman

Avatar

Dus Supergirl is hier al 20.000 jaar ?

Hulk

Avatar

@jeroen

Blijkbaar

Civilian Supreme

Avatar

Ik begreep sowieso al niet helemaal hoe het kan dat wanneer Zod op aarde kwam hij niks ouder leek terwijl Superman er al 30 jaar was.

NieuwsFilm

meest populair