Shia LaBeouf onder vuur voor het winnen van een prijs

Ervaring vs amateurs?

Shia LaBeouf won recentelijk nog een prijs tijdens het Sun Valley Film Festival, maar hier kwam de nodige kritiek op. Een woordvoerder van de Fury-acteur reageerde er dan ook op.

LaBeouf won de screenwriting competitie, maar veel andere schrijvers vinden dit onterecht. LaBeouf nam het namelijk op tegen amateurs en mensen die net begonnen met schrijven, terwijl LaBeouf zelf al heel wat ervaring heeft.

Script
LaBeouf won met zijn script voor Minor Modifications en nam als gevolg hiervan de High Scribe-prijs mee naar huis. De winnaar van deze prijs krijgt de gelegenheid om meerdere beroemde scriptschrijvers te ontmoeten en krijgt ook lessen van een expert.

Vorig jaar wist LaBeouf nog hoge ogen te gooien met zijn film Honey Boy. Hiervan had hij ook het script geschreven, dat ging over zijn lastige jeugd met z'n vader. Hiervoor won de acteur al de Hollywood Film Award voor Screenwriter of the Year, een extra reden voor de amateurs om uit te halen naar LaBeouf.

Woordvoerder
Een woordvoerder van LaBeouf kwam dan ook op zijn cliënt: ''Shia heeft meegedaan met deze competitie omdat hij eveneens een beginnende schrijver is. Hij is trots op het feit dat hij deel uitmaakt van deze gemeenschap en hij geniet van elke gelegenheid die hij krijgt om meer te leren van experts''.

NieuwsFilm

meest populair