Algemeen

'Superman wordt de Nick Fury van het DC-filmuniversum'

En zal van tijd tot tijd te zien zijn in nieuwe films.

door Jim Pedd om 19:08 in Algemeen
We weten nu dat acteur Henry Cavill gesprekken voert met filmstudio Warner Bros. om weer in de huid van Superman te kruipen. We zagen hem voor het laatst in 2017 als Clark Kent, en nu zijn er nieuwe gesprekken.

Maar hoe komt die nieuwe rol voor Cavill er dan precies uit te zien? Vandaag horen we via Variety dat het in eerste instantie alleen gaat om een cameo. Cavill zou te zien zijn in ofwel The Suicide Squad, Aquaman 2 of The Batman.

Nick Fury-achtige rol
Het gerucht gaat dat Superman een Nick Fury-achtige rol krijgt in de DC-films. Nick Fury is in de Marvel-films enkel te zien als het nodig is. Van tijd tot tijd speelt hij een bijrol, maar een hoofdrol speelt hij niet. Dat zou nu dus misschien ook voor Superman gaan gelden.

De vraag is natuurlijk in welke film dat dan gaat gebeuren. Het meest onwaarschijnlijk lijkt The Batman, aangezien die film een reboot van Batman is en een jongere versie van het personage volgt. Suicide Squad of Aquaman zouden waarschijnlijkere titels zijn. De komende maanden gaan we het merken!

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ook een nutteloos karakter dus die ooit in een ver verleden een team bij elkaar bracht.

Thiver

Avatar

Maar gaan ze hem ook boven de schouders in beeld brengen...? ;)

dakai-world

Avatar

Wellicht een mening die niet in goede aard zal vallen bij menig DCEU-schuimbekkende liefhebbers, maar...

Zouden de Flashpoint film niet beter kunnen aanpakken om het gehele DCEU te rebooten? Ik snap dat ze sommige dinges - zoals Wonder Woman en huidige Aquaman (desondanks ik het een rukfilm vond) willen behouden.

Maak van The Flash een soort van Flashpoint film waarin het universum deels gereset word (laten we vooral Justice League niet-canon maken want wat was dat een ruk film).

Master Of Films

Avatar

Nick Fury. Ingewijden noemen hem One Patch Eye Man.
Wat had ik die man toch hoog zitten in Winter Soldier. Maar toen zagen we hem in de allerslechtste Marvel film in de M She U (tot nu toe). Het dreigende "The last time I trusted someone I lost an eye" werd jaren later veranderd in een f**king grap. Een van de dingen waarvan Marvel niet zo sterk is.Nu maar hopen dat Superman in deze DC EU niet hetzelfde lot gaat krijgen, alhoewel....we hebben de P0rnsnor gate al gehad.

Sunspot

Avatar

Is misschien zo in het begin, dan afwachten, maar soweiso een solo film weer ook.

Superman is te belangrijk, maar zeker ook een karakter dat goed kan werken als 'Fury'.

Sowieso eerst maar eens terug in franchise Smiley face

Jeroen Pasman

Avatar

Een tijdje geleden werd er veel gehint naar een terugkomt van Henry Cavill. Dit was absoluut uitgeloten werd er steeds verkondigd. Om allerlei uiteenlopende redenen.
Nu is zijn terugkeer 'opeens' zo goed als zeker. Ik snap niet zo goed waarom dat opeens veranderd is

NieuwsFilm

meest populair