'Superman wordt de Nick Fury van het DC-filmuniversum'

'Superman wordt de Nick Fury van het DC-filmuniversum'

En zal van tijd tot tijd te zien zijn in nieuwe films.

We weten nu dat acteur Henry Cavill gesprekken voert met filmstudio Warner Bros. om weer in de huid van Superman te kruipen. We zagen hem voor het laatst in 2017 als Clark Kent, en nu zijn er nieuwe gesprekken.

Maar hoe komt die nieuwe rol voor Cavill er dan precies uit te zien? Vandaag horen we via Variety dat het in eerste instantie alleen gaat om een cameo. Cavill zou te zien zijn in ofwel The Suicide Squad, Aquaman 2 of The Batman.

Nick Fury-achtige rol
Het gerucht gaat dat Superman een Nick Fury-achtige rol krijgt in de DC-films. Nick Fury is in de Marvel-films enkel te zien als het nodig is. Van tijd tot tijd speelt hij een bijrol, maar een hoofdrol speelt hij niet. Dat zou nu dus misschien ook voor Superman gaan gelden.

De vraag is natuurlijk in welke film dat dan gaat gebeuren. Het meest onwaarschijnlijk lijkt The Batman, aangezien die film een reboot van Batman is en een jongere versie van het personage volgt. Suicide Squad of Aquaman zouden waarschijnlijkere titels zijn. De komende maanden gaan we het merken!

NieuwsFilm

meest populair