Algemeen

Amazon Prime Video voegde heel wat topfilms toe

Het was wat films betreft een lekker weekje.

door Jim Pedd om 08:35 in Algemeen
Als het op series aankomt was het een waardeloze week op Amazon Prime Video. Gelukkig valt het qua nieuw filmaanbod mee en verschenen er een aantal interessante films.

Arsenal (2017)
Mikey en JP Lindel, die alleen elkaar hadden toen ze opgroeiden. Als volwassenen is JP een succesvolle eigenaar van een bouwbedrijf, maar is Mikey uitgegroeid tot een gangster. Als de misdaadbaas Eddie King Mikey ontvoert en om losgeld vraagt, zoekt JP hun oude vriend Sal op en samen willen ze King aanpakken.


Unsane (2018)
Een jonge vrouw wordt, tegen haar zin in, opgenomen in een instituut voor de geestelijke gezondheidszorg. Daar krijgt ze te maken met haar grootste angsten, maar zijn die wel echt, of is er echt sprake van een geestesziekte?


Terrifier (2017)
Een maniakale clown met de naam Art terroriseert drie jonge vrouwen en iedereen die hem in de weg staat.


Guardians (2017)
In Zashchitniki krijgen we te zien dat de geheime organisatie "Patriot" gedurende de Koude Oorlog een groep van superhelden heeft gemaakt. Jarenlang wisten de helden hun mogelijkheden buiten het zicht van de wereld te houden. Maar dan gebeurt er iets dat om superkrachten vraagt.


Benny Loves Killing (2013)
Benny Loves Killing volgt een jonge vrouw die een horrorfilm probeert te maken. Maar naarmate ze vordert, realiseert ze zich steeds meer dat haar eigen leven een horrorverhaal is.


The Vast of Night (2019)
Eind jaren vijftig. New Mexico. Een jonge radio DJ en operator ontdekken dat er een vreemde radiofrequentie is die alles in hun dorp voor altijd kan veranderen.


The Kitchen (2019)
New York City, 1978. De twintig blokken met pandjeswinkels, sexshops en louche barretjes tussen 8th Avenue en de Hudson rivier zijn eigendom van de Ierse maffia en staan beter bekend als Hell's Kitchen. Niet de makkelijkste buurt om in te wonen, ook niet de veiligste. Voor Kathy (Melissa McCarthy), Ruby (Tiffany Haddish) en Claire (Elisabeth Moss), de echtgenotes van drie maffialeden in Hell's Kitchen, staan er grote veranderingen op stapel. Als hun mannen door toedoen van de FBI in de gevangenis belanden, besluiten de dames het heft in eigen hand te nemen door de zaken zelf te gaan runnen en de concurrentie uit de weg te ruimen.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

Hmm... nietszeggende films voor mij..

JohnP

Avatar

Ik vond Unsane best wel vermakelijk!

Marklar

Avatar

Unsane afgelopen week op prime gekeken en inderdaad een prima thriller

NieuwsFilm

meest populair