Algemeen

'The Batman', 'Fantastic Beasts 3', 'Jurassic World 3' en meer films weer snel van start!

Eindelijk kunnen de camera's weer gaan draaien.

door Bram de Groot om 08:35 in Algemeen
Door de coronacrisis werden wereldwijd opnames stilgelegd voor vele films, waaronder enkele grote blockbusters. Nu is duidelijk dat de camera's voor enkele enorm grote titels weer van start mogen gaan in het Verenigd Koninkrijk.

Volgens The Guardian is er een akkoord op de regels die er gehanteerd moeten worden op bijvoorbeeld de sets. Deze gelden voor onder meer grote films en series met een kostenplaatje van meer dan 1 miljoen pond per aflevering. Vanaf juli kunnen de producties weer geschoten worden.

Grote films weer in productie
Er was al een groot aantal blockbusters in productie in het Verenigd Koninkrijk of moest snel in productie gaan eerder dit jaar. Het betreft titels als Jurassic World: Dominion (release: 10 juni 2021), The Batman (30 september 2021), Fantastic Beasts 3 (12 november 2021) en The Little Mermaid (onbekend).

De vraag is nog hoe snel de studio's weer aan de gang kunnen. Er spelen uiteraard meer zaken een rol bij het weer opstarten van de opnames. Denk alleen al aan de agenda's van de vaak grote namen die te zien zijn in blockbusters.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair