Algemeen

'Suicide Squad: The Ayer Cut' lijkt heel erg op 'Joker'

En waarom werd de film opnieuw opgenomen?

door Jim Pedd om 07:28 in Algemeen
Mocht je een beetje een idee willen krijgen van de sfeer die Suicide Squad had gehad als David Ayer zijn zin zou hebben gekregen, dan heeft hij wel een omschrijving voor je.

Ayer voert op dit moment campagne voor de Ayer Cut van Suicide Squad. Die film had te lijden onder hevige bemoeienis van de filmstudio en werd niet heel enthousiast ontvangen. Maar nu er een Snyder Cut van Justice League komt, hoopt Ayer erop dat zijn Ayer Cut van Suicide Squad er ook komt. Die hoeft ook niet zo duurt te zijn als Justice League, dat 80 miljoen dollar kost.

Net de Joker
Ayer vertelt in een bericht op Twitter dat zijn versie van Suicide Squad heel erg lijkt op Joker. "Stel je voor dat Joker van Todd Phillips opnieuw opgenomen was, omdat het te duister was. Dat is PRECIES wat er gebeurd is met Suicide Squad. Iedereen die zegt dat mijn versie niet werkte, moet dat direct tegen mij durven zeggen," aldus Ayer.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ralphb

Avatar

Hij zegt helemaal niet dat SS erg veel lijkt op Joker.

meanrat

Avatar

Wat een k**titel. Feitelijk ook sterk onjuist, want jullie brengen het als quote van David Ayer, terwijl hij dat gewoon echt niet heeft gezegd. Hij geeft alleen aan dat zijn film kak is geworden, omdat de filmstudio luchtigere reshoots heeft gedaan. Het is echt tijd voor nieuwe eindredacteuren die wat minder clickbaits accepteren en het een wat meer journalistieke website wordt. Het hoeft heus geen volkskrant of trouw te worden, maar dit soort wantitels kunnen echt niet.

RoberPaulsen

Avatar

Inderdaad FT die titel slaat nergens op.
Als ik Ayer was had ik gezegd dat mijn naam Van de credits verwijderd moesten worden. Hoe lang hebben mensen niet gedacht, waaronder ik, dat Ayer een pannekoek is vanwege SS.

Gandolfini

Avatar

Ja, dit artikel is echt slecht, krijg hier een enorme hangl@l van.

NieuwsFilm

meest populair