Algemeen

Meer Knightmare in Snyder Cut van 'Justice League'

We krijgen meer te zien over die grauwe scène uit Batman v Superman.

door Bram de Groot om 09:38 in Algemeen
In 2016 verscheen Batman v Superman: Dawn of Justice en in die grote DC Extended Universe-film zien we onder meer de Knightmare-scène. Nu blijkt dat dit element terug gaat keren in het recent aangekondigde Zack Snyder's Justice League die ergens in 2021 verschijnt.

Wat is Knightmare? Dit was een langdurig conflict dat zich voordoet in een mogelijke toekomst tussen Supermans regime en de tegenbeweging van Batman die de nieuwe tirannie omver wil werpen. En dat is dus de échte Batman v Superman van Zack Snyder. Check hieronder (nogmaals) die scène:


Knightmare
Hoe Knightmare terugkeert in de nieuwe vier uur durende Justice League is uiteraard nog niet duidelijk. Onderstaand antwoord van Snyder op de vraag van een fan of we meer van de Knightmare-scène gaan zien, lijkt aan te tonen dat het niet beperkt zal zijn.

OTHER: Okay, now he's just playing with my feelings. from r/DC_Cinematic

Naar verwachting debuteert Zack Snyder's Justice League in mei 2021 op HBO Max, mogelijk gevolgd door de Ayer Cut van Suicide Squad, ook uit 2016.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Doet mij denken aan die onzin uit Sucker Punch. Een film is nep(voor iemand dat argument gebruikt) maar neppe zooi in een film zelf vind ik 3x niks. Paar minuutjes ok maar voor de rest is het net alsof ik dan 20 minuten naar een droom van Bruce Wayne zit te kijken zonder gevolgen. Nee bedankt.

starbass

Avatar

Die scene was een van de redenen waarom de film niet echt werkte, sloeg nergens op. Zoals Frietgezicht al aangeeft;
typische Snyder stylistisch, maar verder heb je er niets aan.

NieuwsFilm

meest populair