Algemeen

Gave foto's brute nieuwe Batmobile uit 'The Batman'

De nieuwe ride van de Dark Knight beter in beeld.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Op 1 oktober 2021 moet The Batman in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen en naast dat we in die film een compleet nieuwe cast te zien krijgen, waaronder acteur Robert Pattinson als Batman, zien we ook een nieuwe Batmobile!

Hieronder zie je een reeks foto's van een conceptversie van deze behoorlijk gepimpte zwarte Dodge Challenger. Deze foto's volgen nadat het voertuig een paar maanden geleden officieel werd onthuld middels een reeks schimmigere foto's. Onderstaande beelden komen van ontwerper Jeff Frost.


Wat zeg jij van het ontwerp van de nieuwe Batmobile? Beter dan de versie uit Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016? Waarschijnlijk wel. Maar haalt deze het ook bij de Batmobile van de Dark Knight, de Tumbler?

Het is in ieder geval meer een auto en wie weet zien we deze snel in actie op de set van de film van regisseur Matt Reeves. De opnames moeten in juli mogelijk weer verdergaan.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RoberPaulsen

Avatar

Het is Kitt!
The Dark Knightrider!

suicide squad lid

Avatar

ik vind deze beter hoor vond die dark knicht auto maar een raar geval

Mav Damian

Avatar

Zier er oldschool uit!

Maac

Avatar

Heel gaaf.

DrPeper

Avatar

Batman meets Fast&Furious

aspers

Avatar

mmm... vanuit het perspectief op die eerste foto is het maar een lelijk ding. De andere shots geven mij meer hoop. Maar om nu te zeggen dat ik hier enthousiast van word...

adofmirosch

Avatar

Top, behoorlijk old school.

Hyenas

Avatar

@adofmirosch; Precies. Heerlijk old school.

De combinatie van Reeves, de architectuur van Glasgow voor de Gotische stijl voor Gotham en de focus op het detective werk zijn dingen waardoor ik hyped ben hiervoor. Enige minpunt wat ik heb is dat ik bang ben dat er te veel villains inzitten voor een 1ste film. We gaan het zien!

Steve-O

Avatar

Ik vond de Tumbler echt supervet in Nolan's films. Sowieso ook die andere voertuigen, de batpod en de bat. Daarbovenop ook nog eens dat die eerste twee echt konden rijden en dat ze de Bat ook bijna altijd full size op locatie hadden.
Ik vond die batmobile van Snyder dan weer een stuk minder, dat zag eruit als een soort buggy. Die straaljager was dan wel weer cool.

Vind het erg gaaf dat Reeves weer terugkeert naar de Adam West/Golden Age Batman. Zowel met Batman's masker als met deze wagen. Het is weer een gave bak.

Civilian Supreme

Avatar

Gave bak maar het schreeuwt niet echt Batmobile, op de achterkant na dan.

Renegade

Avatar

Is dit Batman of Mad Max???

Sunspot

Avatar

Lijkt een speelgoedauto zo op foto.

maar best wel cool, achterkant ook

The Bock

Avatar

Gaaf Kitt on steriods. Digging the old school!

Vincent56

Avatar

Mislukte Hotwheels....

Artificialis

Avatar

De Batmobile uit Batman v Superman en de Tumbler uit Nolan's trilogie zien er uit als militaire voertuigen. Deze 'auto' valt iets minder op in de straten zonder de klassieke vorm te verliezen.

Het model is verder bijzaak. Het zal pas een memorabele wagen worden als hij in boeiende achtervolgingsscènes wordt gebruikt en de film zelf ook een succes wordt.

Judge

Avatar

Wat een schattig klein karretje. Lief!

NieuwsFilm

meest populair