'Suicide Squad' deed Jared Leto 'tekort' volgens regisseur: "Hij is haast compleet uit de film gerukt"

'Suicide Squad' deed Jared Leto 'tekort' volgens regisseur: "Hij is haast compleet uit de film gerukt"

Volgens David Ayer heeft niemand de daadwerkelijke Joker van hem gezien.

In Suicide Squad (2016) kregen de leden van de schurkenbrigade ook te maken met de Jared Leto's Joker, van wie veel scènes in de prullenmand van de montagekamer zijn beland. Regisseur David Ayer geeft nu toe dat hij Leto tekort heeft gedaan.

Volgens David Ayer heeft Suicide Squad Jared Leto geen eerlijke kans gehad als de Joker, omdat veel van zijn scènes weg zijn geknipt. "Niemand heeft zijn performance gezien, want die is uit de film gerukt", reageert Ayer na een - door Leto gelikete - opmerking van een fan in het kader van #ReleaseTheAyerCut.



Leto's performance als de Joker is overigens redelijk controversieel. Veel fans konden de gangsterinvulling die hij en Ayer aan de bekende Batman-schurk gegeven hadden immers niet waarderen, maar wie weet komt hij met het aanvullende materiaal, mocht dat ooit het daglicht zien, veel beter uit de verf.

Eerder zei Ayer al achteraf spijt te hebben dat hij de Joker niet de hoofdschurk van de film had gemaakt. Overigens moest de Suicide Squad in een eerdere scriptversie het juist opnemen tegen Steppenwolf, de latere schurk in Zack Snyders Justice League (2017).

NieuwsFilm

meest populair