Algemeen

Waarom Daniel Craig toch terugkeerde als James Bond en niet z'n polsen doorsneed

De acteur wilde niet meer, maar kwam toch terug.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Daniel Craig zei tijdens een persconferentie voor Spectre nog dat hij liever zijn polsen doorsneed, dan nog eens terug te keren als James Bond. Maar hij keerde toch terug voor No Time to Die.

In een interview met HeyUGuys vertelde Craig dat hij toch wel blij was terug te zijn gekeerd. Hij is blij nog eenmaal als James Bond terug te keren. Met name ook omdat hij een bekende Bond-locatie kon bezoeken: Jamaica.

Naar Jamaica
"Naar Jamaica gaan is op zoveel manieren heel opwindend vind ik," begon Craig. "Ik ben er nooit eerder geweest. Maar dat is waar Fleming de boeken schreef. Dus er is altijd een connectie geweest, een familieverbinding in zekere zin. Op de een of andere manier eindigde hij altijd daar. Veel films zijn hier opgenomen. We hebben het geluk gehad om daar naartoe te gaan en het ziet er echt prachtig uit. De zon, het strand. Ik ben zo gelukkig."

Het klopt dat Ian Fleming, schrijver en bedenker van de franchise, jarenlang op Jamaica verbleef en zijn boeken daar schreef. Ook brengt James Bond er veel tijd op door. Maar Daniel Craigs James Bond is er nog niet geweest.

"James Bond spelen is al meer dan een decennium deel van mijn leven. En dit was een kans om nog iets te doen wat we eerder niet gedaan hebben, om op de best mogelijke manier afscheid te nemen. Ik ben dankbaar voor de kans om het te hebben kunnen doen."

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DrPeper

Avatar

Wat n flut argument van Craig zeg.

Omdat?: ik ben nooit in Jamaica geweest en nu kan t eindelijk?? :-S

Goov25

Avatar

Die opmerking van 007 over z'n polsen hebben jullie nu ook echt al tientallen keren gerecycled.

GreenHornet

Avatar

geef gewoon toe dat je het voor het geld hebt gedaan.

Hiss

Avatar

Ik voorspel dat er na No Time to Die nog een Bond film met Craig gaat komen. Dat zie ik in mijn glazen bol.

adofmirosch

Avatar

Ik denk dat Hiss nog best eens gelijk kan hebben.

Filmfan2

Avatar

ha, ha maar dan spelend in Elburg...

Spider-fan

Avatar

Spectre was geen hoogvlieger (wel de juiste Bond-sfeer, maar een matige plot), misschien wilde hij ook met een wat betere film eindigen. Aan de andere kant, de laatste films van Connery, Moore en Brosnan worden alle als zwakke in de reeks gezien.
Maar ik kan dat argument op zich wel begrijpen. Ik kan me wel vervelender locaties dan Jamaica bedenken.

David Mills

Avatar

Met al je geld moet het toch geen probleem zijn om een vakantie te boeken naar Jamaica. Is gewoon een geldkwestie geweest om zijn salaris op te krikken.... ik geef hem geen ongelijk

Fluffer

Avatar

Hij wilde enkel zijn loon opdrijven , dat is de enige reden .

NieuwsFilm

meest populair