Waarom Daniel Craig toch terugkeerde als James Bond en niet z'n polsen doorsneed

Waarom Daniel Craig toch terugkeerde als James Bond en niet z'n polsen doorsneed

De acteur wilde niet meer, maar kwam toch terug.

Daniel Craig zei tijdens een persconferentie voor Spectre nog dat hij liever zijn polsen doorsneed, dan nog eens terug te keren als James Bond. Maar hij keerde toch terug voor No Time to Die.

In een interview met HeyUGuys vertelde Craig dat hij toch wel blij was terug te zijn gekeerd. Hij is blij nog eenmaal als James Bond terug te keren. Met name ook omdat hij een bekende Bond-locatie kon bezoeken: Jamaica.

Naar Jamaica
"Naar Jamaica gaan is op zoveel manieren heel opwindend vind ik," begon Craig. "Ik ben er nooit eerder geweest. Maar dat is waar Fleming de boeken schreef. Dus er is altijd een connectie geweest, een familieverbinding in zekere zin. Op de een of andere manier eindigde hij altijd daar. Veel films zijn hier opgenomen. We hebben het geluk gehad om daar naartoe te gaan en het ziet er echt prachtig uit. De zon, het strand. Ik ben zo gelukkig."

Het klopt dat Ian Fleming, schrijver en bedenker van de franchise, jarenlang op Jamaica verbleef en zijn boeken daar schreef. Ook brengt James Bond er veel tijd op door. Maar Daniel Craigs James Bond is er nog niet geweest.

"James Bond spelen is al meer dan een decennium deel van mijn leven. En dit was een kans om nog iets te doen wat we eerder niet gedaan hebben, om op de best mogelijke manier afscheid te nemen. Ik ben dankbaar voor de kans om het te hebben kunnen doen."

NieuwsFilm

meest populair