'Cyborg krijgt grote rol in 'The Flash''

Het gerucht gaat dat Cyborg nog een belangrijke toekomst in het DCEU heeft.

Toen Warner Bros. nog volop aan het DCEU werkte, wilde de filmstudio via Justice League personages als The Flash, Cyborg en Aquaman introduceren, om hen vervolgens solofilms te geven. Enkel Aquaman kreeg tot nu toe een eigen film. Nu schijnt dat een van de personages weer een eigen film krijgt.

Acteur Ray Fisher was in Justice League te zien als Cyborg. Hij zou een eigen film krijgen dit jaar, maar die werd na de tegenvallende ontvangst van Justice League terzijde geschoven. Maar er wordt wel nog gewerkt aan een The Flash-film, die de Flashpoint-verhaallijn naar het witte doek zou brengen.

Rol voor Cyborg
Volgens Daniel Richtman zal Cyborg een belangrijke rol krijgen in de film voor The Flash. Warner Bros. zou die solofilm toch weer willen laten maken en nu Andy Muschietti aan het project werkt, wordt er ook weer serieus gekeken naar een rol voor Cyborg.

Eerder al hoorden we dat Victor Stone, a.k.a. Cyborg, en Barry Allen a.k.a. The Flash, een bijzondere band zouden hebben. Maar die zagen we niet in de eerste versie van Justice League. Hopelijk straks wel in de Snyder Cut.

NieuwsFilm

meest populair