Films als 'The Batman' en 'Jurassic World: Dominion' hebben groot probleem

Films als 'The Batman' en 'Jurassic World: Dominion' hebben groot probleem

Door het coronavirus kunnen opnames echt niet zomaar hervat worden.

Alhoewel de productie van films als The Batman, Jurassic World: Dominion en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings bijna weer hervat kan worden, lijkt het erop dat dit niet eenvoudig wordt. Sterker nog, er lijkt uitstel om de hoek te loeren.

The Wrap schrijft dat Avatar 2 zomaar eens een van de weinige films kan zijn die nu echt weer verder kan met opnames. Die film wordt opgenomen in een studio in Nieuw-Zeeland en dat kan met grote afstand tussen cast en crew. Maar voor veel andere films is dat niet eenvoudig.

Protocollen maken
Studio's bepalen volgens insiders van The Wrap "nog altijd hoe protocollen uitgevoerd kunnen worden bij projecten van verschillende groottes, voornamelijk bij blockbusters als Jurassic World: Dominion, The Batman en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings."

Heel eenvoudig is het natuurlijk niet om een actiefilm op te nemen als de cast anderhalve meter afstand moet houden. Dat betekent dat actie niet zomaar hand-om-hand gevechten kan omvatten en dat romantische scènes ook niet gemakkelijk opgenomen kunnen worden.

NieuwsFilm

meest populair