Gerucht: Warner Bros. heeft zero vertrouwen in Henry Cavill en daarom geen 'Superman'-film

Gerucht: Warner Bros. heeft zero vertrouwen in Henry Cavill en daarom geen 'Superman'-film

Een opmerkelijk gerucht vanuit Heroic Hollywood.

Warner Bros. mag dan wel willen dat Henry Cavill terugkeert als Superman in het DCEU, de studio zou er niet in geloven dat hij een solofilm kan dragen. Dat verhaal gaat al rond sinds Man of Steel in 2013 uitkwam en 668 miljoen dollar opbracht; minder dan de studio had verwacht.

Toen critici echter stelden dat de filmstudio ontevreden was met de prestaties van films van Cavill, reageerde men daar bits op. Waarom zou Batman v Superman direct groen licht hebben gekregen als men er geen vertrouwen in had? Ondertussen heeft het DCEU wel heel andere vorm gekregen en is Cavill sinds 2017 niet meer te zien geweest als de man van staal.

Geen stand-alone
Volgens Heroic Hollywood gelooft Warner Bros. op dit moment niet in een solofilm voor Superman. Dat zou wel mogelijk kunnen zijn als het personage een bijrol heeft gehad in een succesvolle DC-film. Daarna kan er weer gedacht worden over een eventuele solofilm voor de man van staal van Cavill.

Eerder hoorden we trouwens dat Warner juist een film rond het beroemde nichtje van Superman wilde maken. Dat plan is ondertussen weer geschrapt.

NieuwsFilm

meest populair