Sterrencast voor rampenfilm 'Moonfall' van Roland Emmerich groeit verder

Sterrencast voor rampenfilm 'Moonfall' van Roland Emmerich groeit verder

THR meldt dat acteur Patrick Wilson zich bij de cast zal voegen.

Niemand houdt ervan om de wereld zo naar de kl*te te helpen als Roland Emmerich. Of het nu aliens zijn, een reuzenhagedis of Moeder Natuur zelf, niets is de Duitser te gek. Voor zijn nieuwste project Moonfall is er nu weer een nieuwe naam naar buiten gebracht.

THR meldt dat acteur Patrick Wilson, die vorig jaar nog te aanschouwen was in die andere Emmerich-titel Midway, zich bij de cast zal voegen die bestaat uit eerder aangekondigde namen als Josh Gad en Halle Berry.

Het personage van de 46-jarige Wilson moet een in ongenade gevallen voormalige NASA-astronaut worden wiens laatste missie eindigde in een tragedie. Berry zal zijn collega spelen die administrateur is geworden, terwijl Gad het genie gaat vormgeven dat correct voorspelt dat de maan uit zijn baan is gevallen en in ramkoers op de Aarde afstevent.

Potentie voor een grote franchise
De productie van Moonfall moet dit najaar starten in Montreal met een verwachte release in de zomer van 2021. Wilson gaan we (als het goed is) dit jaar eerst nog zien in The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It.

NieuwsFilm

meest populair