Algemeen

Volgende grote actiester Olivia Munn blaast ons weg in actiefilm 'Replay'

De film wordt omschreven als John Wick en The Raid en zelfs The Terminator.

door Bram de Groot om 15:55 in Algemeen
Je kent actrice en model Olivia Munn mogelijk nog van haar rol als Elisabeth Braddock / Psylocke uit de X-Men film X-Men: Apocalypse uit 2016. En je zag haar misschien in The Predator uit 2018. Nu heeft deze de hoofdrol te pakken in Replay.

Replay wordt een sci-fi thriller waarvan de geplande actiescènes worden vergeleken met die uit John Wick en The Raid. Verhaaltechnisch zou de film grote overeenkomsten hebben met The Terminator.

Volgende grote actiester
"Het publiek zal getuige zijn van de geboorte van de volgende grote actiester met Olivia Munn in deze film," zei Ethan Erwin van productiemaatschappij Dark Castle. "En onze regisseur, Jimmy Loweree, is een ongelooflijke jonge filmmaker, wiens visie voor deze film mensen gaat weg te blazen."

De regie komt dus in handen te liggen van Jimmy Loweree (Absence) en het verhaal volgt Erin Staffer (Munn), wiens man wordt ontvoerd en vermoord. Bewapend met illegale, hypermoderne technologie en een wanhopig plan, doet Erin er alles aan om het verleden te veranderen en haar man te redden.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Zo zo, nu heb ik wel heel hoge verwachtingen

Robbepost

Avatar

Apocalypse vind ik op Dark Phoenix het slechtste deel uit de franchise. The predator vind ik met afstand het zwakste deel uit de franchises.
Niet echt goede referenties als je het mij vraagt.
Een beetje blufpoker om het nu al met Terminator en John Wick/the Raid te vergelijken.
Moet ik nu Robots verwachten die Martial arts beheersen?

Artificialis

Avatar

Ah, de actrice met de kleine hersenen. Als er zulke grote filmtitels nodig zijn om Replay aan te prijzen kunnen we er eigenlijk al vanuit gaan dat het een regelrechte flop gaat worden. Kwalitatieve films hebben geen vergelijkingen met andere filmtitels nodig.

Raziel82

Avatar

@Artificialialis
Actrice met kleine hersenen? Gebaseerd op wat. Ik las dat ze journalist was voor ze actrice was (al zegt dit in Amerika misschien niet heel veel). Zie ook niet in wat het te maken heeft met acteer prestaties. ;)

Anyways ze voldoet aan de eis dat ze er goed uitziet. Smiley face

Decepticon

Avatar

Moeten ze wel verdomd goede choreografen inhuren'
Gaan Chad Stahelski's bedrijf misschien inhuren?

Ik snap dat populaire films willen aanhalen als ze denken dat de actiescènes daarop moeten gaan lijken, maar je schept inderdaad wel heel hoge verwachtingen, die ze waarschijnlijk niet gaan waarmaken.

Hoewel ik de John Wick films tot de beste actiefilms vind horen en niet alleen van de laatste jaren. Vind ik The Raid films echt nog een klasse hoger, vooral de vechtscènes.

Maar Munn is een leuke actrice en een verdomd lekker wijf, ik ben benieuwd wat ze kan laten zien.

Pascal08

Avatar

Vreselijk mens. ????

NieuwsFilm

meest populair