Volgende grote actiester Olivia Munn blaast ons weg in actiefilm 'Replay'

Volgende grote actiester Olivia Munn blaast ons weg in actiefilm 'Replay'

De film wordt omschreven als John Wick en The Raid en zelfs The Terminator.

Je kent actrice en model Olivia Munn mogelijk nog van haar rol als Elisabeth Braddock / Psylocke uit de X-Men film X-Men: Apocalypse uit 2016. En je zag haar misschien in The Predator uit 2018. Nu heeft deze de hoofdrol te pakken in Replay.

Replay wordt een sci-fi thriller waarvan de geplande actiescènes worden vergeleken met die uit John Wick en The Raid. Verhaaltechnisch zou de film grote overeenkomsten hebben met The Terminator.

Volgende grote actiester
"Het publiek zal getuige zijn van de geboorte van de volgende grote actiester met Olivia Munn in deze film," zei Ethan Erwin van productiemaatschappij Dark Castle. "En onze regisseur, Jimmy Loweree, is een ongelooflijke jonge filmmaker, wiens visie voor deze film mensen gaat weg te blazen."

De regie komt dus in handen te liggen van Jimmy Loweree (Absence) en het verhaal volgt Erin Staffer (Munn), wiens man wordt ontvoerd en vermoord. Bewapend met illegale, hypermoderne technologie en een wanhopig plan, doet Erin er alles aan om het verleden te veranderen en haar man te redden.

NieuwsFilm

meest populair