Gaat 'Eternals' een groot Marvel-geheim uit de Infinity Saga onthullen?

Gaat 'Eternals' een groot Marvel-geheim uit de Infinity Saga onthullen?

De Infinity Stones hebben nog vele geheimen.

Gedurende de films die zich afspelen vóór Avengers: Infinity War komen we steeds meer te weten over de Infinity Stones, de enorme krachten die verstopt zaten in allerlei objecten en op opvallende locaties. Nu is er een theorie dat de aankomende Marvel-film Eternals ons een antwoord op een groot geheim gaat geven.

In Guardians of the Galaxy uit 2014 legt de Collector van Benicio del Toro uit dat de Infinity Stones de oorspronkelijke singulariteiten zijn die dateren van vóór het universum zelf. Ze werden door onbekende krachten gemaakt en uiteindelijk opgeëist door het oude ras, de Celestials. Maar uiteindelijk gingen ook deze Celestials ten onder aan de krachten.


Verstoppen van de Infinity Stones
Toen de Celestials nagenoeg uitstierven, verspreidden de stenen zich door het universum. Zo belandde de Power Stone in een tempel op de planeet Morag, werd de Time Stone bewaakt door de Masters of the Mystic Arts, verdween de Soul Stone naar een onbekende locatie en werden de Space Stone, Reality Stone en Mind Stone in bepaalde objecten geplaatst.

De grote vraag is nu: wie verstopte al die stenen? Was het een Eternals, of een ander personage? En de fantheorie zegt dat het iemand van Aarde moet zijn, aangezien er meerdere links zijn. En zo ja, verloren de Celestials de Infinity Stones dan op Aarde? In februari 2021 moet Eternals in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair