Peter Sarsgaard over Robert Pattinson als Batman

Peter Sarsgaard over Robert Pattinson als Batman

Volgens de acteur hoeven we ons geen zorgen te maken!

Robert Pattinson speelt de nieuwe 'Caped Crusader' in de film The Batman van Matt Reeves. Gisteren liet hij nog weten dat hij zich voor zijn rol liet inspireren door meerdere Marvel-superhelden, maar de 34-jarige acteur kreeg ook wel wat kritiek te verduren, toen hij vertelde dat hij gedurende de coronacrisis zo goed als helemaal is gestopt met zijn trainingen.

Acteur Peter Sarsgaard, die ook een rol speelt in de nieuwe superheldenfilm, namelijk die van de District Attorney Gil Colson, zegt echter dat we niet hoeven te vrezen voor de kwaliteit van de film en dat Pattinson's Batman geweldig zal zijn: ''Hij ziet er echt fantastisch uit. Ik zeg geen woord te veel, want hij is gigantisch indrukwekkend. Hij heeft zich echt volledig ingezet voor de rol, hij is gewoon Batman en ik kan niet wachten om de film op het grootste scherm te bewonderen!''

Nog even wachten
Helaas heeft the Batman, net zoals vele andere producties, vertraging opgelopen i.v.m. de coronacrisis. De film zou normaal gesproken over precies een jaar uitkomen, maar nu zullen we een paar maanden langer moeten wachten, aangezien hij nu pas in oktober 2021 te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair