Doodgebloede 'Gremlins 3' bevatte originele cast en bezocht geschiedenis van de Mogwai

Doodgebloede 'Gremlins 3' bevatte originele cast en bezocht geschiedenis van de Mogwai

Waarom wordt hier maar geen groen licht voor gegeven?

Een vervolg. Een reboot. Mét Joe Dante. Zonder hem. Met poppen. Met CGI. Wel, niet, wel, niet. Al meer dan 10 jaar houdt het nieuws over de sequel op Gremlins (1984) en Gremlins 2 (1990) ons bezig. De nieuwste update? Zet hem voorlopig maar weer uit je hoofd.

Scenarioschrijver Carl Ellsworth (Disturbia) sprak met COMINGSOON over het script dat hij met originele bedenker Chris Columbus had ontwikkeld: "Ik ben zo dol op het verhaal dat we bedacht hebben. Het is gewoon een vervolg op de vorige 2 delen en betekent de terugkeer van zowel Zach Galligan zijn Billy Peltzer alsmede een kleinere bijrol voor zijn vriendin Phoebe Cates. En natuurlijk Gizmo die nog meer centraal komt te staan, aangezien we de mythologie van de Gremlins gaan verkennen".

Ondanks enthousiasme vanuit studio's, is er inmiddels complete radiostilte rondom het project en heeft Ellsworth geen enkel idee wat er met de status is gebeurd. Toch blijft hij lichtelijk hoop houden.

Televisie
Eerst komt er volgend jaar een animatieserie op HBO getiteld Gremlins: Secrets Of The Mogwai waarin we de oude wijze Mr. Wing in diens jonge jaren zien als hij Gizmo net heeft ontdekt. Meer op SerieTotaal!

NieuwsFilm

meest populair