Algemeen

Ron Perlman kreeg rol aangeboden in 'Hellboy'-reboot

Maar hier had hij niet zo veel zin in.

door Wouter Drummen om 16:42 in Algemeen
Ron Perlman was natuurlijk de originele Hellboy in de films van regisseur Guillermo del Toro. Zo maakte Perlman zijn debuut in Hellboy uit 2004 en keerde hij terug vier jaar later voor Hellboy II: The Golden Army. Jarenlang vroegen fans om een derde deel, maar dat is er nooit van gekomen. Wel kwam er een reboot met David Harbour, waarvoor Perlman ook werd gevraagd.

Ondanks het feit dat Perlman en Del Toro beiden achter de reboot stonden, hebben ze zich er nooit echt in detail over uitgelaten. Tijdens een recent interview liet Perlman echter weten dat hij werd gevraagd voor een cameo, maar hier niet zo veel zin in had.

Interview
Zo zei Perlman: ''Ik werd gevraagd voor een kleine rol in de reboot maar had hier geen interesse in. De enige Hellboy-versie die me interesseert is een waar Guillermo bij betrokken is. Ik besloot het dus niet te doen. Ik wenste hun veel succes en daar bleef het bij. Ik heb er dan ook maar weinig van meegekregen en over gehoord''.

Heel erg gek is het niet dat Perlman er niet op inging. De acteur hoopte zelf ook jarenlang dat er nog een derde deel zou komen. Toch liet hij weten dat het eveneens gedeeltelijk komt door de super drukke agenda van Del Toro dat de trilogie nooit werd afgerond. Uiteindelijk zal Perlman ook wel tevreden zijn dat hij niet heeft meegedaan. De Hellboy-reboot was een grote flop en Harbour heeft al gezegd dat het maar bij een film zal blijven.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pronk47

Avatar

@Artifcialis
ja je bent nog al beroemt kijkt even op https://www.facebook.com/groups/FilmEnSerieliefhebbersNL/

Appie Asbak

Avatar

Jammer van de reclames. Deze pagina wordt niet goed weergegeven.

Rexdehond

Avatar

Artificialis is zeker beroemd aan het worden. Kijk maar op Facebook, Moddb, YouTube etc etc

Artificialis

Avatar

Pronk47 "@Artifcialis
ja je bent nog al beroemt kijkt even op https://www.facebook.com/groups/FilmEnSerieliefhebbersNL/"

Ik moet lid worden van de facebookpagina om de inhoud te kunnen inzien. Iets wat ik zeker niet onder mijn eigen naam zal gaan doen. Straks gaat hij nog de laatste aanmeldingen checken.. Maar ik neem aan dat het een post is waarin hij mijn avatar plaatst en vraagt wie ik ben?

Kasvand

Avatar

@Artificialis, ik zou echt de politie in gaan schakelen Johan heeft mij (en mijn werkgever) ook ernstig lastig gevallen toen hij op enig moment een vermoeden had dat ik Artificialis zou zijn. Alle communicatie is bewaard en indien gewenst wil ik dit uiteraard delen met de politie. Filmtotaal heeft mijn gegevens en is op de hoogte.

Artificialis

Avatar

De reactie die onder mijn naam op artificialis.jouwweb.nl is geplaatst komt niet van mij af. Frustrerend om te horen dat er nu mensen in hun privéleven worden lastiggevallen. Ik zal hem even een bericht sturen om te vragen hiermee op te houden.

Pronk47

Avatar

@Artifcialis
daar heb je weer gelijk is.

Deweb

Avatar

Het had geinig kunnen zijn, maar ze hadden hem beter kunnen casten áls HellBoy in een 3e deel dat dan niet werd geregisseerd door Del Toro maar wel zijn stempel droeg.

NieuwsFilm