Ron Perlman kreeg rol aangeboden in 'Hellboy'-reboot

Ron Perlman kreeg rol aangeboden in 'Hellboy'-reboot

Maar hier had hij niet zo veel zin in.

Ron Perlman was natuurlijk de originele Hellboy in de films van regisseur Guillermo del Toro. Zo maakte Perlman zijn debuut in Hellboy uit 2004 en keerde hij terug vier jaar later voor Hellboy II: The Golden Army. Jarenlang vroegen fans om een derde deel, maar dat is er nooit van gekomen. Wel kwam er een reboot met David Harbour, waarvoor Perlman ook werd gevraagd.

Ondanks het feit dat Perlman en Del Toro beiden achter de reboot stonden, hebben ze zich er nooit echt in detail over uitgelaten. Tijdens een recent interview liet Perlman echter weten dat hij werd gevraagd voor een cameo, maar hier niet zo veel zin in had.

Interview
Zo zei Perlman: ''Ik werd gevraagd voor een kleine rol in de reboot maar had hier geen interesse in. De enige Hellboy-versie die me interesseert is een waar Guillermo bij betrokken is. Ik besloot het dus niet te doen. Ik wenste hun veel succes en daar bleef het bij. Ik heb er dan ook maar weinig van meegekregen en over gehoord''.

Heel erg gek is het niet dat Perlman er niet op inging. De acteur hoopte zelf ook jarenlang dat er nog een derde deel zou komen. Toch liet hij weten dat het eveneens gedeeltelijk komt door de super drukke agenda van Del Toro dat de trilogie nooit werd afgerond. Uiteindelijk zal Perlman ook wel tevreden zijn dat hij niet heeft meegedaan. De Hellboy-reboot was een grote flop en Harbour heeft al gezegd dat het maar bij een film zal blijven.

NieuwsFilm

meest populair