Videoland voegde een paar mooie films toe

Videoland voegde een paar mooie films toe

Het was zeker geen slecht weekje.

Videoland lijkt Netflix een beetje te volgen als we kijken naar de nieuwe films die eraan werden toegevoegd. Het zijn er een aantal en we zetten ze hieronder voor je op een rij.

La La Land (2016)
Sebastian en Mia komen nader tot elkaar door een gemeenschappelijk verlangen: dat te doen waar ze van houden. Als succes op de loer ligt, wordt het tweetal geconfronteerd met keuzes die hun relatie doen wankelen en hun dromen op het spel zetten.


Hulk (2003)
Bruce Banner is een onderzoeker in een laboratorium. Hij werkt mee aan een geheim project om een machine te bouwen waarmee levende cellen gemanipuleerd kunnen worden. Tijdens een experiment gaat er iets mis met Bruce. Hij lijkt nog dezelfde, maar als hij kwaad wordt verandert hij is een groot, groen, gespierd monster: de hulk! De vraag is of hij zich kan redden van het gehele Amerikaanse leger dat hem nu achterna zit.


The Incredible Hulk (2008)
Wetenschapper Bruce Banner (Edward Norton) zoekt onopvallend de aarde af naar een middel dat voor genezing kan zorgen van de meest furieuze oerkrachtmens op deze aardbol: The Incredible Hulk. Maar de oorlogszuchtige lieden die zijn krachten maar al te graag willen misbruiken, laten hem niet met rust. Zelf wil hij niets liever dan terugkeren naar zijn enige grote liefde, Betty Ross . Bij zijn terugkeer naar de beschaafde wereld wordt de briljante geleerde meedogenloos achtervolgd door De Afgrijselijke, een nachtmerrie van een beest, één bonk adrenaline en agressie met krachten die niet onderdoen voor die van de Hulk. Er volgt een gevecht dat zo uit een stripboek zou kunnen komen. Banner moet een beroep doen op de held die in hem sluimert om New York te redden van totale vernietiging. De wetenschapper staat voor een kwellend dilemma. Hij moet een definitieve keuze maken: Een vredig leven als Bruce Banner of voorgoed veranderen in The Hulk.


Uncharted Amazon (2015)
De jungle van Peru biedt al duizenden jaren een stabiele leefomgeving voor allerlei diersoorten. Planten en dieren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar nu wordt het evenwicht verstoord door illegale houtkap.


The Sister Brothers (2018)
Warm is een vindingrijke en sympathieke man die volgens de Commodore iets belangrijks gestolen heeft. Hoewel Charlie geen probleem heeft met het nemen van iemands leven, denkt Eli daar anders over. Ze gaan nochtans op weg naar Oregon City, waar Warm een goudmijn bezit. Hun opdracht pakt uiteindelijk op verrassende wijze anders uit.


The Break-Up (2006)
Als Brooke (Jennifer Aniston) en Gary (Vince Vaughn) eenmaal samenwonen, halen ze het bloed onder elkaars nagels vandaan. Na de zoveelste ruzie verbreekt Brooke hun relatie. Wat dan volgt is een opeenstapeling van oorlogsvoering, toenaderingspogingen en bemoeienissen van hun vrienden. Geen van beiden is bereid te verhuizen uit hun prachtige appartement en de enige oplossing is om er samen als vijandige huisgenoten te blijven wonen, totdat een van de twee toegeeft...


NieuwsFilm

meest populair