Ook 'The Conjuring 3' waarschijnlijk pas in 2021

Ook 'The Conjuring 3' waarschijnlijk pas in 2021

Het derde deel in de horror-franchise had eigenlijk al in september de bioscopen moeten bereiken.

Dit nieuws is natuurlijk weinig verrassend, maar de mogelijkheid dat The Conjuring 3 dit jaar nog uit zal komen, lijkt steeds kleiner te worden. In de Verenigde staten had de film op 11 september a.s. in de bioscopen moeten draaien, maar er wordt nu gesproken over een release in 2021.

De voornaamste reden voor de verschuiving zou het effect van nieuwe releasedata voor grote films als Tenet en Mulan zijn. Daarnaast is er maar weinig aandacht in de media geweest voor de film, en kunnen we ons voorstellen dat Warner Bros. eerst wat meer marketing en promotie wil voeren vooraf aan de release.

Nieuwe regisseur, nieuw plot
In de derde Conjuring zien we hoe Ed (Patrick Wilson) en Lorraine Warren (Vera Farmiga) een van de meest sensationele zaken uit hun loopbaan als paranormale onderzoekers moeten oplossen. Het begint met een gevecht om de ziel van een jochie, dat leidt tot iets wat ze nog niet eerder hebben meegemaakt. De zaak betreft de eerste keer in de Amerikaanse geschiedenis dat een moordverdachte als motief gebruikt dat hij bezeten was door een demon ten tijde van de moord.

James Wan neemt ditmaal geen plaats in de regiestoel, maar produceert wel. Hij draagt de regie over aan Michael Chaves (The Curse of La Llorona).

NieuwsFilm

meest populair