Algemeen

Henry Cavill is blij met onzinnige Superman-geruchten

Afgelopen weken was er veel onzin te lezen.

door Bram de Groot om 10:15 in Algemeen
Superman-acteur Henry Cavill zou volgens de geruchten terugkeren als de man van staal, nadat al een tijdje werd verondersteld dat hij en misschien ook wel Warner Bros. klaar waren met zijn aandeel in het DC Extended Universe.

In gesprek tijdens een podcast van Variety liet de The Witcher-acteur zich uit over de recente geruchten rond zijn persoon: "De geruchten worden met de dag wilder en wilder. De vele speculatie, de dingen die ik op internet lees, is bijzonder en soms frustrerend. Bijvoorbeeld wanneer ik dingen lees van mensen die zaken als een feit presenteren."

Komt er een ideale wereld?
Cavill gaf bijvoorbeeld aan dat hij helemaal niet met Warner Bros. in gesprek is om terug te keren in de rol. Hij kijkt ook positief naar de situatie:


"Maar het belangrijkste is dat mensen er enthousiast over zijn, en ik denk dat het belangrijk is om enthousiast te zijn over een personage als Superman. Superman is een fantastisch personage. Als mensen erover praten, en zelfs als ze dingen verzinnen, is dat oké. Het betekent dat ze het personage opnieuw willen zien. En in een ideale wereld zou ik het personage absoluut nog een keer willen spelen."

De recente berichtgeving werd zelfs aangevuld met het toch beste bizarre dat Cavills Superman de "Nick Fury" zou worden van het DC Extended Universe. En terugkeer van Cavill zouden veel mensen overigens toejuichen, dat is duidelijk.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Batman/Bruce Wayne zou eerder geschikt zijn voor een Nick Fury achtige rol. Hij weet alles van iedereen en is een planner/strateeg. Superman is daar niet echt geschikt voor.
Zie hem wel graag terug uiteraard.
Cavill=Superman.

NieuwsFilm

meest populair