Henry Cavill officieel met Warner Bros. in gesprek voor terugkeer als Superman!

Henry Cavill officieel met Warner Bros. in gesprek voor terugkeer als Superman!

Hier zullen veel mensen toch wel erg blij van worden.

Waar een Snyder-cut al niet goed voor kan zijn. Na talloze geruchten en heen en weer geslinger van welles/nietes verhalen, is zojuist het statement vanuit Warner Bros. naar buiten gebracht dat ze Henry Cavill graag weer zien als Superman in toekomstige DC-films!

Het lijkt er (voorlopig) niet op dat de studio direct een volwaardig vervolg op Man Of Steel (2013) wil gaan maken, maar eerst wordt gekeken naar eventuele optredens van Suups in een van de al reeds geplande projecten, zoals bijvoorbeeld Shazam 2, Black Adam of Aquaman 2.

Cavill heeft de rol nu in totaal 3 keer gespeeld (binnenkort 4 keer) en in de loop der jaren veel fans verzameld, vooral omdat hij echt zijn best doet hem zo realistisch mogelijk neer te zetten en zelf aangaf nog lang niet klaar te zijn met de verdere ontwikkeling van het karakter.

In het vorige bericht zou de acteur (terecht?) teveel geld vragen, maar blijkbaar hebben de hoge heren toch hun portemonnee getrokken.

Snyder-cut
Met de aankondiging vorige week dat we de Zack Snyder-versie van Justice League eindelijk te zien gaan krijgen, betekent dat automatisch ook meer en nieuw beeldmateriaal van Cavill. En misschien wel het belangrijkste, zonder snor en helemaal zonder die afschuwelijke CGI-bovenlip.

NieuwsFilm

meest populair