Algemeen

Henry Cavill officieel met Warner Bros. in gesprek voor terugkeer als Superman!

Hier zullen veel mensen toch wel erg blij van worden.

door Arjen Rooseboom om 11:30 in Algemeen
Waar een Snyder-cut al niet goed voor kan zijn. Na talloze geruchten en heen en weer geslinger van welles/nietes verhalen, is zojuist het statement vanuit Warner Bros. naar buiten gebracht dat ze Henry Cavill graag weer zien als Superman in toekomstige DC-films!

Het lijkt er (voorlopig) niet op dat de studio direct een volwaardig vervolg op Man Of Steel (2013) wil gaan maken, maar eerst wordt gekeken naar eventuele optredens van Suups in een van de al reeds geplande projecten, zoals bijvoorbeeld Shazam 2, Black Adam of Aquaman 2.

Cavill heeft de rol nu in totaal 3 keer gespeeld (binnenkort 4 keer) en in de loop der jaren veel fans verzameld, vooral omdat hij echt zijn best doet hem zo realistisch mogelijk neer te zetten en zelf aangaf nog lang niet klaar te zijn met de verdere ontwikkeling van het karakter.

In het vorige bericht zou de acteur (terecht?) teveel geld vragen, maar blijkbaar hebben de hoge heren toch hun portemonnee getrokken.

Snyder-cut
Met de aankondiging vorige week dat we de Zack Snyder-versie van Justice League eindelijk te zien gaan krijgen, betekent dat automatisch ook meer en nieuw beeldmateriaal van Cavill. En misschien wel het belangrijkste, zonder snor en helemaal zonder die afschuwelijke CGI-bovenlip.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Yes! Dus Warner Bros komt zelf met dit bericht, SWEET!

Robbepost

Avatar

Zou mooi zijn he Civilian Supreme!

Gewoon doorgaan met de lijn uit MOS en BVS (UE) Smiley face

ridjieddo

Avatar

Ik luister nog regelmatig naar "Hans' Original Sketchbook" van de MoS soundtrack. Duurt ongeveer een half uur, lekker voor tijdens het lezen, schoonmaakklusjes, koken, poweryoga of fantaseren dat je super saiyan wordt.

Rich Art

Avatar

Zullen ze dat snel gedaan hebben voordat ze straks geen keuze meer hebben en ze hem kwijt zijn aan de Bond-producenten?

Decepticon

Avatar

Ik durf haast te wedden dat The Rock er achter zit. Die zegt gewoon tegen WB dat ze Cavill aan moeten houden als Superman, anders doet The Rock geen Black Adam film.

omniesbonsai

Avatar

Geen goede superman vertolker

Sunspot

Avatar

@Decepticon

Haha, zou nog kunnen ook

Mothercopper

Avatar

Goed zo. Cavill portretteert superman gewoon goed

baron nostalgia

Avatar

Hier wordt ik zeker blij van hij perfect zijn voor shazam 2 dat hij misschien onder invloed komt van mister mind

23VDV23

Avatar

Er is toch een gekke kentering gaande in waardering voor films en elementen uit het 'DC-universe' (in zoverre dat er echt is geweest) die eerst nog op de nodige kritiek konden rekenen. Laat me duidelijk zijn dat ik MoS ondanks z'n beperkingen altijd heb kunnen waarderen en vanaf moment 1 een fan was van BvS (in ieder geval de ultimate edition). Maar over een heleboel van die zaken, Cavill incluis, was niet iedereen onverdeeld enthousiast. Het zou een te beperkte acteur zijn en zelfs Brandon Routh kon op een gegeven moment op meer waardering rekenen onder sommigen. En ik zeg niet dat iedereen 'om' is, maar je ziet wel wat de tijd doet. Ook de eerder genoemde Routh is een voorbeeld, want dat is echt een beperkte acteur die alleen in staat was tot een hele dunne imitaties van Reeve en diens gelijkenis mee had. Ik ben benieuwd waar dit naartoe gaat. Als plotseling straks die Snyder Cut goed valt en er wordt geschreeuwd om vervolgen en Cavill aanblijft als Superman, moeten ze dan alsnog hun best doen om met die oorspronkelijke mensen het DCEU vorm te geven? Komt Affleck dan ook terug? Kan dat wel nu Pattinson Batman is? Of hoort die in een ander universum? En Joker? Wat is er dan wel met elkaar verbonden en wat niet?

shellghost

Avatar

Warner Bros: gewoon doen!

ArnoQ

Avatar

Alsjeblieft niet, zeg.

Supercarlover

Avatar

Goede zaak. Ik vind Henry goed als Superman.

eltorro

Avatar

Super tof, persoonlijk vind ik hem een goede Superman. Man of steel was voor mij de eerste Superman film waar ik echt de omvang van Supermans krachten zag. Dus kom maar op met een deel 2.

TwinsA

Avatar

Coooolllll! En nu wachten op M o S II

Civilian Supreme

Avatar

Inderdaad Robbepost!
Topnieuws, zijn 'beperkt' acteervermogen zoals sommigen zeggen heeft mij in de Superman film(s) nooit gestoord. Vind hem juist perfekt voor de rol qua fysiek, stem en aanwezigheid.
Snap het sowieso niet helemaal, hij heeft op momenten laten zien toch echt wel te kunnen acteren.


Ridjieddo, geweldige reactie! Die soundtrack wekt idd dat soort gevoelens op....super Saiyan.

NieuwsFilm

meest populair