Algemeen

Videoland voegt heel wat nieuwe films toe

Check hier het hele lijstje.

door Jim Pedd om 07:04 in Algemeen
Videoland zet duidelijk in op liefde deze zomer. Als we zo kijken naar de nieuwe films die zijn toegevoegd, vallen die bijna allemaal in de categorie romantiek. Hieronder het lijstje!

Ride Along (2014)
'Ride Along' is een actiekomedie van regisseur Tim Story (Think Like a Man, Fantastic Four). De film volgt een agent (Kevin Hart) die zijn vriendin ten huwelijk wil vragen. Haar grote broer (Ice Cube), een geroutineerde politieman in Attlanta, vindt dit helemaal niets en daagt zijn toekomstige zwager uit om een dagje met hem in zijn politiewagen mee te rijden.


Brawl in Cell Block 99 (2017)
Bradley Thomas is een voormalig bokser wiens leven afbrokkelt. Hij raakt zijn baan als automonteur kwijt en daarbovenop staat zijn huwelijk op springen. Op dit kruispunt in zijn leven ziet hij geen betere optie dan voor een oude maat te gaan werken als drugskoerier. Zijn situatie verbetert op tijdelijke basis, maar dan breekt er een vuurgevecht uit tussen een groep politieagenten en zijn meedogenloze handlangers. Wanneer de rook is opgetrokken zit Bradley in de gevangenis, omringd door vijanden. Door hen wordt hij gedwongen gewelddadige handelingen uit te voeren, die al snel de gevangenis in een barbaarse slagveld veranderen.


Into the Dark: Culture Shock (2019)
Een jonge Mexicaanse vrouw wil koste wat het kost de grens van Mexico naar de VS oversteken om haar Amerikaanse droom na te jagen. Ze komt in een 'virtual reality' terecht en beseft dat wat er om haar heen gebeurt, niet klopt.


The Dating List (2019)
Abby doet alles voor haar carrière. Als ze ermee instemt om voor haar baas de de man van haar dromen te vinden, merkt ze dat ze al snel gevoelens krijgt voor de man die eigenlijk voor haar baas bedoeld was.


Sun, Sand & Romance (2017)
Kate spreekt weer af met een oude vriend, als haar vriendje te lang aan het werk is tijdens hun gezamenlijke vakantie.


Rome In Love (2019)
Een remake van Roman Holiday moet opgenomen worden in Rome. Een onbekende vrouw mag de hoofdrol spelen. Maar zodra ze in Rome is, ontmoet ze een verslaggever die haar al snel interessant gaat vinden.


Romance Retreat (2019)
Nadat het uit gaat met haar vriendje, ontsnapt de ambitieuze journalist Dana aan een groot schandaal. Maar dan ziet ze in een retreat waar ze naartoe ging de man die centraal in het schandaal stond. En wordt ze al snel verliefd op hem.


Made For You With Love (2019)
De eigenaar van een tweedehands winkel waar trouwjurken verkocht worden, laat dromen uitkomen. Als ze een perfecte man ontmoet, wil ze nu ook zelf eens een nieuwe kans krijgen op de liefde.


Love At Sunset Terrace (2020)
Helemaal uitgeput van haar baantje als marketingmanager, besluit Sophie een Airbnb te huren. Daar wordt ze verliefd op een man die ze tegenkomt.


Just For The Summer (2020)
De Engels-lerares Penelope Campbell houdt van haar jaarlijks bezoek aan haar oma. Dat ondanks het feit dat oma Dot haar elke keer weer aan een man perobeert te koppelen. Dit jaar lijken die pogingen voor het eerst te gaan slagen.


Forever In My Heart (2019)
Jenna en Charlie vonden de liefde in Ierland. Maar hun dromen driven hen uit elkaar. Vijf jaar later keren ze terug en proberen ze het opnieuw.


A Summer Romance (2019)
Richard vliegt naar Monaco om een grote ranch te kopen van Sam. Daar wil hij een resort beginnen. Maar Sam blijkt een mooie alleenstaande vrouw te zijn.


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YadMedia

Avatar

Wel vreemd filmtotaal. Als videoland of amazon of disney films toevoegt is het gewoon films toevoegen. Als netflix het doet krijgen we de topfilms die netflix toevoegt!!

Vanwaar deze verschil? Als het gesponsorde artikels zijn van netflix zet dat dan ook erbij gewoon. No shame in it. Advertorials noemen ze dat. Gebeurt vaker.

En als het niet zo is, houd het zelfde lijn bij iedereen. Wel zo beter voor de geloofwaardigheid.

Celeborn

Avatar

Wat een knallers!

NieuwsFilm

meest populair