Gerucht: Ben Affleck toch weer terug als Batman voor HBO Max?

Gerucht: Ben Affleck toch weer terug als Batman voor HBO Max?

De acteur zou getekend hebben voor de rol.

Er gaat een wat opmerkelijk gerucht rond. Acteur Ben Affleck zou getekend hebben om terug te keren als Batman. Dat lijkt wat onwaarschijnlijk, aangezien de acteur klaar zei te zijn met de rol, maar tegelijk weten we ook dat hij eigenlijk iets meer had willen doen.

Al in mei ging het gerucht dat Affleck terug zou willen keren als Batman. Nu zijn er meer bronnen die dit claimen, waaronder twee YouTube-kanalen die vaker zeggen bronnen binnen Warner Bros., DC Comics en HBO Max te hebben.

Terug als Batman
De acteur zou een contract getekend hebben om terug te keren als Batman om in elk geval opnames te verzorgen voor Zack Snyders Justice League. Daarvoor zou hij nieuw materiaal moeten opnemen. Of en hoe hij daarna terug moet keren is niet duidelijk.

De kans lijkt immers klein dat de acteur specifiek voor HBO Max een Batman-film zou maken. Wel zou het kunnen dat hij naast Michael Keaton te zien is in The Flash, waarin dan meerdere Batmans te zien zouden zijn. Ook dat is een gerucht dat zo nu en dan rondgaat.

Het gerucht gaat dat tijdens de DC FanDome in augustus de aankondiging komt. Tot die tijd nemen we dit met een grote korrel zout natuurlijk.

NieuwsFilm

meest populair