Algemeen

Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum zitten van begin tot eind in 'Jurassic World 3'

We hoeven niet bang te zijn voor een herhaling van 'Fallen Kingdom'.

door Arjen Rooseboom om 13:07 in Algemeen
Hoe enthousiast waren de fans toen bekend werd dat Jeff Goldblums Ian Malcolm zijn opwachting zou maken in Jurassic World: Fallen Kingdom. En hoe teleurgesteld was iedereen toen bleek dat het slechts een cameo betrof waarvan driekwart al in de trailers zat.

Met enige voorzichtigheid werd dan ook gereageerd op het nieuws dat voor het afsluitende Dominion niet alleen wederom Goldblum, maar tevens oudgedienden Sam Neill (Alan Grant) en Laura Dern (Ellie Sattler) terugkeerden. Sommigen maken zich zorgen dat het opnieuw uitdraait op korte verschijningen van het trio, puur bedoeld als 'fan-pleasers'.

Echter stelt Neill ons gerust in een interview met YAHOO: "Jeff, Laura en ik zijn gedurende de hele film regelmatig te zien. We maken deel uit van het verhaal, alleen zal ik niet meer zo hard rennen als 27 jaar geleden"!

Corona
De film hervat volgende week zijn productie in Engeland nadat alles de afgelopen drie maanden stil lag. De reden is inmiddels bekend. Momenteel zitten bepaalde cast- en crewleden nog in de laatste fase van hun quarantaine. De release staat vooralsnog gepland voor 11 juni 2021.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ze doen het beter als bij Star Wars.

Coola

Avatar

Mooi. had al zin in het vervolg op top film fallen kingdom, maar nu heb ik er helemaal zin in.

Artificialis

Avatar

Goed nieuws. Hopelijk nemen ze samen met Chris Pratt en Bryce Dallas Howard de meeste screentijd in. Ik word nog liever door een Dilophosaurus in mijn gezicht gespuugd dan dat ik nog één minuut naar Justice Smith en Daniella Pineda moet kijken.

Civilian Supreme

Avatar

Hehe!!! Ze snappen het eindelijk.
Deze acteurs zijn ondanks hun leeftijd 10 klassen beter dan wat er nu rondloopt. Mede door hun was die 1e zo goed.
Pratt is prima maar Howard en de anderen mogen van mij binnen 5 min opgegeten worden.
Nu hopen dat het verhaal en de regie goed zijn.
Fallen Kingdom was ondanks 1 van mijn favoriete regisseurs echt heel erg slecht.

Sunspot

Avatar

Goed nieuws!

leidenaar

Avatar

Fijne spoilers dan. Als 1 van de 3 a la Drew Barrymore in Scream na 5 minuten al geslacht wordt zou dat een lekker begin zijn maar ze huppelen dus veilig tot het einde mee.

NieuwsFilm

meest populair