Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum zitten van begin tot eind in 'Jurassic World 3'

Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum zitten van begin tot eind in 'Jurassic World 3'

We hoeven niet bang te zijn voor een herhaling van 'Fallen Kingdom'.

Hoe enthousiast waren de fans toen bekend werd dat Jeff Goldblums Ian Malcolm zijn opwachting zou maken in Jurassic World: Fallen Kingdom. En hoe teleurgesteld was iedereen toen bleek dat het slechts een cameo betrof waarvan driekwart al in de trailers zat.

Met enige voorzichtigheid werd dan ook gereageerd op het nieuws dat voor het afsluitende Dominion niet alleen wederom Goldblum, maar tevens oudgedienden Sam Neill (Alan Grant) en Laura Dern (Ellie Sattler) terugkeerden. Sommigen maken zich zorgen dat het opnieuw uitdraait op korte verschijningen van het trio, puur bedoeld als 'fan-pleasers'.

Echter stelt Neill ons gerust in een interview met YAHOO: "Jeff, Laura en ik zijn gedurende de hele film regelmatig te zien. We maken deel uit van het verhaal, alleen zal ik niet meer zo hard rennen als 27 jaar geleden"!

Corona
De film hervat volgende week zijn productie in Engeland nadat alles de afgelopen drie maanden stil lag. De reden is inmiddels bekend. Momenteel zitten bepaalde cast- en crewleden nog in de laatste fase van hun quarantaine. De release staat vooralsnog gepland voor 11 juni 2021.

NieuwsFilm

meest populair