Algemeen

Kevin Smith mengt zich in 'Justice League' rel

Hij heeft via via verhalen gehoord die aansluiten bij het verhaal van Ray Fisher

door Timothy van Damme om 22:30 in Algemeen
Afgelopen week bracht Ray Fisher naar buiten dat het werken met Joss Whedon allesbehalve prettig was. Hij noemde het gedrag van de regisseur onaanvaardbaar.

Volgens de acteur was Whedon tijdens de heropnames van Justice League grof, beledigend en onprofessioneel. Nu mengt ook regisseur Kevin Smith zich in deze rel.

Verre van ideaal
Tijdens zijn Fatman Beyond podcast ging hij in op de zaak. Ook hij heeft van betrokkenen gehoord dat Whedons gedrag verre van ideaal was.

"Weten jullie nog dat ik op de Skywalker set was, waar mensen waren die aan zowel Solo als Justice League hebben gewerkt? Eén van de special-effects-mensen vertelde toen dat Joss de versie van Zack volledig afbrandde", aldus Smith.

Ongemakkelijk
"Het werd erg ongemakkelijk op de set, omdat hij een film belachelijk maakte waar de hele cast en crew maanden aan had gewerkt. Zoiets doe je niet, zeker niet bij iemand die net een persoonlijke tragedie moet verwerken."

Smith geeft aan het einde wel toe dat hij het slechts 'van horen zeggen' heeft. Het is dus wachten op andere cast- en crewleden die zich over de zaak uitspreken.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Het enige dat al die berichten over het filmen van Justice League duidelijk maken is dat het blijkbaar voor niemand prettig werken was.
En het eindresultaat is er naar.

ThysRomani

Avatar

Zo dat kun je wel stellen centr1no! Het eindresultaat is er naar.

Thiver

Avatar

Timothy van Damme ""Het werd erg ongemakkelijk op de set, omdat hij een film belachelijk maakte waar de hele cast en crew maanden aan had gewerkt. Zoiets doe je niet, zeker niet bij iemand die net een persoonlijke tragedie moet verwerken.""

Och, misschien niet echt netjes, maar gezien de verhalen dat Zack Snyders eerste versie van Justice League "onbekijkbaar" was en Joss Whedon werd aangesteld als puinruimer, is het geen geheel ongepaste reactie. Ik heb ook weleens een tekst moeten redigeren waar iemand waarschijnlijk volop tijd en moeite in had gestoken, maar dat maakte hem niet minder onleesbaar. En de de dood van Zack Snyders dochter staat volgens mij nog steeds los van zijn prestaties als filmmaker.

don lukas

Avatar

Marketing machine voor HBO Max draait op volle toeren.

Sunspot

Avatar

Whedon heeft het ook totaal anders gemaakt, leek ook schijt te hebben aan Snyder als je de film ziet.

Snap studio ook niet, waarom nemen ze Whedon aan, waarom niet iemand die thet werkelijk kan afmaken, zonder al zijn eigen shit erin te gooien, want ik ben een grote regisseur!

Klopte gewoon van geen kanten, de stijlen van die 2, opeens dingen uit het niets, totaal veranderd karakters voor niks.

Wil van de rest van cast horen hoe het is gegaan, geloof wel dat Whedon zijn eigen shit wilde doen, MCU style, wat hard faalde.

Fuck Snyder, fuck de acteurs, ik ben hier om de film te verneuken!

Ben zo benieuwd naar de Snyder Cut, moet beter zijn, kan gewoon niet anders.

Laatst BvS weer gezien en is toch wel top, met wat minpuntjes, maar die stijl ook, scenes, als je gewoon goed kijkt, zonder vooroordelen.

Hoop dat Snyder Cut een succes wordt en dat Snyder zijn visie kan afmaken, wathij wilde, Superman meer optimistisch vooral

Blablazer

Avatar

Smith geeft aan het einde wel toe dat hij het slechts 'van horen zeggen' heeft.

Dus dit hele verhaal is nutteloos net zoals de film. ????

NieuwsFilm

meest populair