Kevin Smith mengt zich in 'Justice League' rel

Kevin Smith mengt zich in 'Justice League' rel

Hij heeft via via verhalen gehoord die aansluiten bij het verhaal van Ray Fisher

Afgelopen week bracht Ray Fisher naar buiten dat het werken met Joss Whedon allesbehalve prettig was. Hij noemde het gedrag van de regisseur onaanvaardbaar.

Volgens de acteur was Whedon tijdens de heropnames van Justice League grof, beledigend en onprofessioneel. Nu mengt ook regisseur Kevin Smith zich in deze rel.

Verre van ideaal
Tijdens zijn Fatman Beyond podcast ging hij in op de zaak. Ook hij heeft van betrokkenen gehoord dat Whedons gedrag verre van ideaal was.

"Weten jullie nog dat ik op de Skywalker set was, waar mensen waren die aan zowel Solo als Justice League hebben gewerkt? Eén van de special-effects-mensen vertelde toen dat Joss de versie van Zack volledig afbrandde", aldus Smith.

Ongemakkelijk
"Het werd erg ongemakkelijk op de set, omdat hij een film belachelijk maakte waar de hele cast en crew maanden aan had gewerkt. Zoiets doe je niet, zeker niet bij iemand die net een persoonlijke tragedie moet verwerken."

Smith geeft aan het einde wel toe dat hij het slechts 'van horen zeggen' heeft. Het is dus wachten op andere cast- en crewleden die zich over de zaak uitspreken.

NieuwsFilm

meest populair