Algemeen

Gedrag Joss Whedon was "onaanvaardbaar" tijdens opnames 'Justice League'

De vervanger van Zack Snyder wordt opnieuw keihard aangepakt.

door Bram de Groot om 12:10 in Algemeen
De superheldenfilm Justice League was zeker geen succes en nu weten we dat we met Zack Snyder's Justice League een andere versie krijgen te zien. Waar voorheen studio Warner Bros. vooral de schuld kreeg van het magere origineel, is het nu Joss Whedon die onder vuur komt te liggen.

Whedon is doorgaans geliefd bij zijn fans, maar hij heeft duidelijk iets niet goed gedaan in de ogen van Cyborg-acteur Ray Fisher. Een paar dagen geleden nam Fisher nog afstand van de film en nu haalt hij uit naar Whedon, eerder verantwoordelijk voor de film The Avengers (2012) en series als Firefly en Buffy the Vampire Slayer.


"Hij was grof en beledigend"
In de nieuwe Tweet haalt Fisher dit keer specifiek uit naar Whedon en zijn woorden zijn niet misselijk. "Joss Whedon behandelde de cast en crew van Justice League op de set grof, beledigend, onprofessioneel en volkomen onaanvaardbaar. Dit werd op veel manieren mogelijk gemaakt door Geoff Johns en Jon Berg," aldus Fisher die dus ook uithaalt naar twee andere betrokkenen.

Ondertussen krijgt Whedon, die volgens Variety reageerde met een "geen commentaar", voorzichtig steun van Firefly-acteur Alan Tudyk, tegenwoordig bekend van heel wat Disney-titels, maar ook een film als Tucker and Dale vs. Evil.


Maar staat weer tegenover dat Clay Enos, een vriend van Zack Snyder en onder meer fotograaf op filmsets de boel juist weer lijkt te bevestigen:18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Drama, ik pak de popcorn en cola

Overlord

Avatar

Alan Tudik heeft met hem gewerkt voor Firefly en Serenity en dus ook een langere periode.
Kan natuurlijk zijn dat ten tijde van Justice League hij zich compleet anders heeft gedragen.

Master Of Films

Avatar

Zoals in een eerdere conversatie had Ray Fisher niet zo'n vage tweet in de wereld moeten gaan helpen. Moest hij daar 2 dagen later gaan over nadenken waarom hij zich distantieert van Whedon's JL. Niet zo moeilijk om 2 tweets achter elkaar te maken. En het maar gek vinden dat sommigen mensen hem hypocriet noemen.

Overlord "Kan natuurlijk zijn dat ten tijde van Justice League hij zich compleet anders heeft gedragen."
Waarschijnlijk was dit ten tijde zijn echtscheiding. Hij is namelijk vreemd gegaan, wat je uiteraard niet verwacht van een feminist. Zijn vrouw Kai Cole (een filmproducente) heeft via The Wrap uit de school geklapt dat Joss Whedon voor 15 jaar lang haar had bedrogen. Joss Whedon heeft daar niet op gereageerd, maar een woordvoerder van Joss wel met de welbekende "onnauwkeurigheden en verkeerde voorstellingen".
Kortom in Joss privé leven ten tijde van JL (2016-2017) rommelde het alle kanten.

De Whedon ervaringen die Tudyk heeft meegmaakt waren dus andere tijden.

Pascal08

Avatar

Hebben we dat niet allemaal de vriendjes politiek en de ene collega doet normaal tegen zn vriendjes maar tegen anderen speelt hij de tiran.
Het is geen perfecte wereld waar we in leven, de mens zelf is het grootste kwaad op deze planeet, dat we onszelf dan lieftallig proberen af te schilderen is de grootste grap ooit.
Als er meer goede dan slechte mensen waren dan was deze maatschappij en hoe we omgaan met alles niet zoals het nou is, dan was een holocaust etc ook nooit gebeurt.

Arnold_FF7

Avatar

Meneer Fisherzal wel aandacht nodig hebben voor zijn carrière

STYD

Avatar

Wat is er eigenlijk gebeurd met Josh Whedon na JL. Maakt die überhaupt nog wel films??

Sunspot

Avatar

Misschien dikke stress, vanuit studio ook voor Whedon, binnen zoveel tijd, dat soort dingen.

Robbepost

Avatar

Whedon is de main Villain in de Snydercut!

Artificialis

Avatar

Ray Fisher heeft duidelijk een persoonlijke aversie tegen Joss Whedon. Dat kan. Wat ben je echter voor persoon als je dat openlijk op twitter gaat verkondigen? Misschien moet iemand hém ff online door het slijk halen. Er zijn vast nog wel een paar dames die een neppe #MeToo beschuldiging kunnen bedenken.

Thiver

Avatar

STYD "Wat is er eigenlijk gebeurd met Josh Whedon na JL."

Wie is Josh Whedon?

Draven

Avatar

Als hij zoveel problemen heeft met het gedrag van Josh dan moet hij dat met hem bespreken. Wat ik nu er dus kan uithalen is dat Josh dingen deed die niet door de beugel konden maar Ray dit toeliet door niets te doen of te zeggen ter plaatse. Wat een slappe zak.

KeesjeNL

Avatar

Wat ben je toch een ongelooflijk gluiperige hypocriete zielepoot als je eerst je geld int en jaren later gaat lopen zeuren over hoe je behandeld ben. Die Ray Fisher nooit meer voor een project vragen, nooit meer.

Sunspot

Avatar

Idd zwak om nu pas ermee te komen, zelfs als je bang met als beginnend acteur, kans hebt om bekend te worden.

Dan zeg je niks, of je zegt er iets van, maar niet jaren later opeens via tweets. Zeg dan helemaal niks en leer ervan mocht het weer voorkomen

And...Action

Avatar

Netjes en professioneel van Josh Whedon dat hij er niet op reageert. Met modder terug gooien zou de roddel bekrachtigen.

STYD

Avatar

Als die boos is zou hij dat op de studio moeten zijn. Zij hebben hem aangesteld, blijkbaar komt money toch altijd op plaats 1.

Ze hadden Age of Ultron zeker niet gezien voordat ze hem binnen haalden.

Maar ik ben echt benieuwd naar de Snyder cut. Stel je voor dat het een totaal andere film is.

CassidyButch

Avatar

Ik had veel verwacht van Geoff Jones maar hij heeft gewoon slecht aangepakt, hij geschikt voor animatie en series maar de films waren net te hoog gegrepen voor hem

NieuwsFilm

meest populair