Gedrag Joss Whedon was "onaanvaardbaar" tijdens opnames 'Justice League'

Gedrag Joss Whedon was "onaanvaardbaar" tijdens opnames 'Justice League'

De vervanger van Zack Snyder wordt opnieuw keihard aangepakt.

De superheldenfilm Justice League was zeker geen succes en nu weten we dat we met Zack Snyder's Justice League een andere versie krijgen te zien. Waar voorheen studio Warner Bros. vooral de schuld kreeg van het magere origineel, is het nu Joss Whedon die onder vuur komt te liggen.

Whedon is doorgaans geliefd bij zijn fans, maar hij heeft duidelijk iets niet goed gedaan in de ogen van Cyborg-acteur Ray Fisher. Een paar dagen geleden nam Fisher nog afstand van de film en nu haalt hij uit naar Whedon, eerder verantwoordelijk voor de film The Avengers (2012) en series als Firefly en Buffy the Vampire Slayer.


"Hij was grof en beledigend"
In de nieuwe Tweet haalt Fisher dit keer specifiek uit naar Whedon en zijn woorden zijn niet misselijk. "Joss Whedon behandelde de cast en crew van Justice League op de set grof, beledigend, onprofessioneel en volkomen onaanvaardbaar. Dit werd op veel manieren mogelijk gemaakt door Geoff Johns en Jon Berg," aldus Fisher die dus ook uithaalt naar twee andere betrokkenen.

Ondertussen krijgt Whedon, die volgens Variety reageerde met een "geen commentaar", voorzichtig steun van Firefly-acteur Alan Tudyk, tegenwoordig bekend van heel wat Disney-titels, maar ook een film als Tucker and Dale vs. Evil.


Maar staat weer tegenover dat Clay Enos, een vriend van Zack Snyder en onder meer fotograaf op filmsets de boel juist weer lijkt te bevestigen:



NieuwsFilm

meest populair