Algemeen

Brad Pitt stapt aan boord van de 'Bullet Train' vol huurmoordenaars

Een flitsende kruising tussen Speed en Non-Stop.

door Arjen Rooseboom om 11:30 in Algemeen
Kort geleden berichtten wij over Bullet Train, het nieuwe project van John Wick/Atomic Blonde/Hobbs & Shaw-regisseur David Leitch. Nu is de eerste grote naam binnengehaald en zeker niet de minste.

Niemand minder dan kersverse Oscarwinnaar Brad Pitt (Once Upon A Time... In Hollywood) heeft zich aangemeld voor de hoofdrol. Meer informatie over zijn rol is nog niet bekend, al beweren bronnen binnen THR dat hij een huurmoordenaar genaamd Ladybug gaat spelen.

Voor wie het zich nog kan herinneren, Pitt had een heel klein, maar gedenkwaardig aandeel in Deadpool 2, ook van Leitch, dus het zal ons benieuwen hoe die hem dit keer in een hoofdrol zal regisseren.

Een flitsende kruising tussen Speed en Non-Stop
De actiethriller volgt vijf huurmoordenaars in een sneltrein van Tokio naar Morioka met slechts een paar tussenstops. Maar dan ontdekken ze vreemd genoeg dat hun onderlinge missies niet los van elkaar staan...

Aangezien de film veelal ​ingesloten opnames heeft en dus makkelijk kan voldoen aan alle Covid-19 beperkingen, verwacht men snel met de productie te beginnen en Bullet Train volgend jaar uit te brengen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Het complete plaatje klinkt als een fantastisch project. Eentje om in de gaten te houden!

NieuwsFilm

meest populair