Vervolg op 'Tron: Legacy' blijkt nog steeds in de maak

Vervolg op 'Tron: Legacy' blijkt nog steeds in de maak

Is Jared Leto nog steeds aan het project verbonden?

De laatste jaren deden er heel wat geruchten de ronde die betrekking hadden op de succesvolle TRON films. Er lijken een reboot én een sequel onderweg. Of worden deze toch nog gecombineerd?

Reboot
Allereerst is er een reboot met Jared Leto in de hoofdrol. Een anonieme bron binnen Disney meldde dit weekend aan DisInsider dat de film nog steeds onderweg is en dat er op dit moment gezocht wordt naar een geschikte regisseur.

Sequel
Vervolgens is er de directe sequel op TRON: Legacy. In april wist regisseur Joseph Kosinki te melden dat er nog steeds interesse is in een derde Tron. Er lijkt daar een kink in de kabel...

Het zou - volgens The DisInsider - best wel eens kunnen zijn dat de reboot en de sequel gaan worden samengevoegd tot één film. Of Jared Leto dan nog bij het project betrokken is, is onbekend. Ook is onbekend of het bestaande script, die gebruikt zou worden voor de derde film Tron: Ascension, nog steeds gebruikt gaat worden.

Zie jij een derde Tron film nog zitten? En gaat de voorkeur dan uit naar een reboot of een direct vervolg op Tron: Legacy? Laat het vooral weten!

NieuwsFilm

meest populair