Er wordt nagedacht over een samenwerking tussen 'John Wick' en 'Atomic Blonde'

Er wordt nagedacht over een samenwerking tussen 'John Wick' en 'Atomic Blonde'

Charlize Theron ziet het sowieso zitten.

Ben jij in voor een eventuele crossover tussen de trigger-happy John Wick van Keanu Reeves en ass-kicking Lorraine Broughton van Charlize Theron? Laatsgenoemde in ieder geval zeker wel!

Het voordeel is dat zowel John Wick als Atomic Blonde uit het creatieve brein van David Leitch komen en die toonde in het verleden al een keer interesse om een mix tussen deze twee universums te verkennen.

Tijdens een recent interview met THE HOLLYWOOD REPORTER (waar ze ook reageerde op haar vervanging in 'Furiosa') zei de 45-jarige Theron: "Zodra ik gebeld wordt, hoeven ze alleen maar te zeggen waar, wanneer en ik ben er. Keanu is één van mijn lievelingscollega's ter wereld. Ik ben helemaal weg van hem, bewonder hem en respecteer hem. We hebben al twee keer eerder een film mogen maken (The Devil's Advocate en Sweet November), dus ik ben helemaal voor een derde partnerschap"!

25 jaar verschil
Het enige dilemma zou kunnen zijn dat Atomic Blonde zich afspeelt in 1989 en de Wick-franchise in onze huidige tijd plaatsvindt en er dus een kloof moet worden gedicht. Maar we hebben gekkere dingen gezien.

De trilogie rondom Reeves' zijn huurmoordenaar heeft inmiddels een mooie $584 miljoen dollar aan de box-office opgebracht. Theron haar powervrouw deed het ook niet slecht met $100 miljoen dollar en mede dankzij de cultstatus achteraf wordt er over een vervolg nagedacht.

NieuwsFilm

meest populair