Algemeen

Er wordt nagedacht over een samenwerking tussen 'John Wick' en 'Atomic Blonde'

Charlize Theron ziet het sowieso zitten.

door Arjen Rooseboom om 08:35 in Algemeen
Ben jij in voor een eventuele crossover tussen de trigger-happy John Wick van Keanu Reeves en ass-kicking Lorraine Broughton van Charlize Theron? Laatsgenoemde in ieder geval zeker wel!

Het voordeel is dat zowel John Wick als Atomic Blonde uit het creatieve brein van David Leitch komen en die toonde in het verleden al een keer interesse om een mix tussen deze twee universums te verkennen.

Tijdens een recent interview met THE HOLLYWOOD REPORTER (waar ze ook reageerde op haar vervanging in 'Furiosa') zei de 45-jarige Theron: "Zodra ik gebeld wordt, hoeven ze alleen maar te zeggen waar, wanneer en ik ben er. Keanu is één van mijn lievelingscollega's ter wereld. Ik ben helemaal weg van hem, bewonder hem en respecteer hem. We hebben al twee keer eerder een film mogen maken (The Devil's Advocate en Sweet November), dus ik ben helemaal voor een derde partnerschap"!

25 jaar verschil
Het enige dilemma zou kunnen zijn dat Atomic Blonde zich afspeelt in 1989 en de Wick-franchise in onze huidige tijd plaatsvindt en er dus een kloof moet worden gedicht. Maar we hebben gekkere dingen gezien.

De trilogie rondom Reeves' zijn huurmoordenaar heeft inmiddels een mooie $584 miljoen dollar aan de box-office opgebracht. Theron haar powervrouw deed het ook niet slecht met $100 miljoen dollar en mede dankzij de cultstatus achteraf wordt er over een vervolg nagedacht.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Mwa, vind Wick cooler als ' solo blijft. Die samenwerking met het karakter van Halle Berry vond ik één van de minste elementen van Parabellum.

chefry1983

Avatar

Kan wel leuk worden zo'n combinatie. Beetje liefde erbij maar natuurlijk veel geweld en veel doden

Sunspot

Avatar

Ik zie het ook wel zitten, maar moet dan verdomd goed verhaal worden.

Wat hierboven ook gezegd is, John Wick is misschien beter solo, maar het kan wel met Theron

NieuwsFilm

meest populair