Algemeen

Amazon Prime Video voegde flink wat toptitels toe

Het was een mooie week op de streamingdienst!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Het was een prettig weekje op streamingdienst Amazon Prime Video, met echt een paar toptitels die nieuw zijn toegevoegd. Hieronder het lijstje!

Doctor Sleep (2019)
Het verhaal vindt zo'n dertig tot veertig jaar na The Shining plaats. Het knulletje Danny Torrance is nu een volwassen vent. Hij wordt echter nog steeds achtervolgd door nachtmerries van het Overlook Hotel. Helaas is Danny ook in de voetstappen van vaderlief Jack gestapt - woede uitbarstingen en alcohol domineren zijn leven. Wanneer hij zijn leven wil beteren verhuisd Danny naar New Hampshire. Daar ontwikkelt zijn gave - de shining - een psychische band met het 12-jarige meisje Abra Stone. Ook zij bezit de shining. Weldra krijgen ze het aan de stok met een mysterieuze groep genaamd De Ware Knoop. Hun doel? Jagen op kinderen met de psychische gave.


Another Day of Life (2019)
De beroemde Poolse journalist Ryszard Kapuscinski reist door Angola, dat door oorlog verscheurd wordt. Het is een bizarre reis, want elke dag verschuift de frontlinie.


Marlina the Murderer (2017)
Marlina heeft een rustig leven. Tot Markus en zijn bende langskomen en proberen haar te beroven. Ze doodt hem. Maar wordt door zijn geest opgejaagd en moet haar leven compleet veranderen.


Shaun the Sheep 2 (2019)
Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. Om Lu-la weer thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in.


Air Bud: Seventh Inning Fetch (2002)
Josh gaat voor het eerst naar de universiteit en laat zijn trouwe hond Buddy bij zijn jongere zusje Andrea. In een poging om er een beetje bij te horen, sluit Andrea zich aan bij een honkbalploeg voor meisjes, en het duurt niet lang voordat ze erachter komt dat Buddy ook een behoorlijk goede honkballer is. Net als ze het seizoen lijken te winnen, gebeurt er echter iets vreselijks.


Majesteit (2010)
In het hart van ons Koninkrijk woedt een strijd, met als inzet de monarchie. Het is Prinsjesdag, een jaar na de dood van Claus, haar grote liefde. Beatrix voelt zich eenzamer dan ooit en twijfelt aan alles. Aan de monarchie, aan de betrouwbaarheid van haar zoons en vooral aan zichzelf. De spanningen lopen hoog op wanneer Minister President Balkenende de troonrede op het laatste moment wil veranderen. Beatrix verzet zich. Zij wil niet langer een vrouw zijn die danst op de muziek van anderen. Zal zij ons Koninkrijk beschermen? Tradities, liefde, verdriet, twijfel, intrige en macht. Een aangrijpende film over haar rol als liefdevolle echtgenote, moeder, hoofd van de regering en ook als vorstin.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Carmine

Avatar

Zijn echt kneitergoeie topfilms waarvan ik nog nooit heb gehoord ????

David Mills

Avatar

Prime heeft ook alle afleveringen van The X-files toegevoegd. 217 afleveringen... ik kan weer even vooruit Smiley face

Vleeshaak

Avatar

Doctor Sleep is best een aardige King verfilming, de rest laat ik aan me voorbij gaan. De toevoeging van X Files is wel heel interessant.

NieuwsFilm

meest populair