Algemeen

Disney+ zet X-Men-film met ongecensureerde Wolverine online

Voorlopig alleen in de States.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Een aantal catalogusfilms zijn al aangepast op Disney+ gezet, maar dat gebeurt niet met de X-Men film X-Men: Days of Future Past uit 2014. In de film is namelijk onder meer de blote kont van Hugh Jackman te zien. En die blijft gewoon zichtbaar.

In bioscoopversie van de film laat Jackmans Wolverine ook een keer het F-woord vallen, iets dat niet gebruikelijk is in films van Walt Disney. In PG-13 films mag één keer het woord 'fuck' gebruikt worden en dat gebeurde dan ook regelmatig in films van 20th Century Fox.

X-Men: Days of Future Past
In X-Men: Days of Future Past was naast de blote kont dus ook een keer het F-woord te horen. Jackman moest er via Twitter even naar verwijzen.


Niet lang geleden werden op Disney+ de blote billen van Daryl Hannah in de film Splash nog bedekt met digitaal haar en daarna werd er een decolleté geblurd.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Nou en. Boeiend.

Decepticon

Avatar

Zozo Disney durft, daar komt vast gezeur van, van geïrriteerde ouders die vinden dat hun kinderen dit niet te zien moeten krijgen via Disney.

Ik ben benieuwd of Disney de R-rated versie van The Wolverine erop durft te zetten en daarna Logan.

WouterC

Avatar

En ik dacht ff dat ze Logan erop gezet hadden met het idee dat ze misschien toch op een bepaalde manier overstag gegaan waren. Maar helaas.

TheOtherOne343

Avatar

X-Men films zijn wel wat kindvriendelijker dan Wolverine films

Haha

Artificialis

Avatar

De boodschap van Disney is duidelijk: mannen zijn halve dieren die poedelnaakt in beeld mogen verschijnen en waar op geen enkele manier rekening mee gehouden hoeft te worden.

Decepticon

Avatar

Ik denk dat je gelijk hebt Artificialis, want ik zie Disney de gecensureerde billen van Darryl Hannah in Splash niet terug draaien.
Hoezo meten met 2 maten......

De VGR

Avatar

https://projectfandom.com/wp-content/uploads/2018/01/Simpson-Think-of-the-Children-GIF.gif

Ang3l

Avatar

Oei, een blote kont!

Kut land.

Judge

Avatar

Boeien. Amerikanen, BLM-ers... kom niet aan met dat soort shizzle.

NieuwsFilm

meest populair