Algemeen

Flinke speelduur 'Tenet' is bekend

Maar wanneer kun je deze zien?

door Bram de Groot om 08:59 in Algemeen
Ondanks dat de officiële verschijningsdatum van Tenet op 12 augustus staat, lijkt het erop dat de film van Christopher Nolan opnieuw wordt uitgesteld. Er zullen simpelweg nog teveel bioscopen niet open zijn. Nu is wel de speelduur onthuld.

De mysterieuze spionagethriller heeft volgens de Korea Media Ratings Board een speelduur van 150 minuten en dat betekent dat Tenet een bovengemiddelde speelduur heeft voor een zomerblockbuster.

Niet de langste Nolan
Met de twee uur en 30 minuten is Tenet niet de langste film van regisseur Nolan, maar wel een stuk langer dan Nolans meest recente film Dunkirk uit 2017, die 107 minuten duurt. De scifi-film Interstellar uit 2014 is de langste film van Nolan, met 169 minuten.


In Tenet is John David Washington (BlacKkKlansman) de Protagonist. Gewapend met slechts één woord - 'Tenet' - moet hij de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet tijdreizen, maar Inversie.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Lange speelduren zijn we al gewend van Nolan Smiley face

SunChaser

Avatar

We zien het volgend jaar vanzelf

Master Of Films

Avatar

Mav Damian "Lange speelduren zijn we al gewend van Nolan"
Lange uitstel zijn we niet gewend van Nolan Smiley face
Overmacht hé.

Pascal08

Avatar

Wees alert als je in de zomer deze film in een bios zaal met te hoge airco kijkt kan je zo ziek eruit komen na 150 minuten :D

Robbepost

Avatar

Goede zaak!
Ik hou wel van lange goede films.

SunChaser

Avatar

Trouwens wie zegt dat Washington de protagonist is. Misschien is hij wel de antagonist

Steve-O

Avatar

Dus net zo lang als Inception, helemaal prima

Gigan72

Avatar

Wordt 150min genieten.. al denk ik wel dat het volgend jaar gaat worden.

Master Of Films

Avatar

Weten jullie nog wat er gebeurde op 19 december 2019. Toen zagen we met z'n allen de eerste echte trailert van TENƎꓕ. Op het einde konden we lezen....16 juli in de bioscoop. Morgen is het eindelijk zover. Smiley face

NieuwsFilm