Flinke speelduur 'Tenet' is bekend

Flinke speelduur 'Tenet' is bekend

Maar wanneer kun je deze zien?

Ondanks dat de officiële verschijningsdatum van Tenet op 12 augustus staat, lijkt het erop dat de film van Christopher Nolan opnieuw wordt uitgesteld. Er zullen simpelweg nog teveel bioscopen niet open zijn. Nu is wel de speelduur onthuld.

De mysterieuze spionagethriller heeft volgens de Korea Media Ratings Board een speelduur van 150 minuten en dat betekent dat Tenet een bovengemiddelde speelduur heeft voor een zomerblockbuster.

Niet de langste Nolan
Met de twee uur en 30 minuten is Tenet niet de langste film van regisseur Nolan, maar wel een stuk langer dan Nolans meest recente film Dunkirk uit 2017, die 107 minuten duurt. De scifi-film Interstellar uit 2014 is de langste film van Nolan, met 169 minuten.


In Tenet is John David Washington (BlacKkKlansman) de Protagonist. Gewapend met slechts één woord - 'Tenet' - moet hij de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet tijdreizen, maar Inversie.

NieuwsFilm

meest populair