Gentlemen, pelgrims en een stoere chick op strakke posters voor 'The King's Man'

Met hoofdrolspelers Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Harris Dickinson, Rhys Ifans en Djimon Hounsou.

Heb jij genoten van de eerste 2 delen en kijk jij ook zo enorm uit naar de prequel The King's Man? Dan heeft 20th Century Studios weer een paar nieuwe posters online gezet om je lekker te maken.

Op beiden zien we Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Harris Dickinson, Rhys Ifans en Djimon Hounsou. Vooral de tweede poster doet qua stijl en sfeer heel erg denken aan diens voorloper The Golden Circle (2017).

Fiennes speelt The Duke Of Oxford die een vernietigende oorlog moet voorkomen welke is beraamd door de grootste tirannen en criminele meesterbreinen uit de geschiedenis. Dit alles zal uiteindelijk leiden tot de oprichting van de inmiddels bekende inlichtingendienst KINGSMAN.

Bekijk de afbeelding
Kingsman 3
De prequel zal ongetwijfeld vele easter-eggs naar het origineel bevatten, alsmede wellicht een opstapje naar het officiële derde deel dat het verhaal rondom het personage Eggsy van Taron Egerton moet gaan afronden.

Na talloze keren uitstellen is het nu de bedoeling dat The King's Man van terugkerend regisseur Matthew Vaughn op 17 september bij ons uitkomt in de bioscoop. Maar dat is en blijft natuurlijk allesbehalve zeker...

NieuwsFilm

meest populair