Bond-film 'No Time to Die' waarschijnlijk weer uitgesteld

Bond-film 'No Time to Die' waarschijnlijk weer uitgesteld

De kans lijkt groot dat de release flink uitgesteld wordt.

Het verhaal gaat dat Universal Pictures en MGM overwegen om de release van No Time to Die flink uit te stellen. De volgende Bond-film komt mogelijk pas in de zomer van 2021 uit. Meer dan een jaar nadat deze uit had moeten komen in april van dit jaar.

No Time to Die staat op dit moment gepland voor release in de loop van november. De kans dat die release er ook echt komt is klein, aangezien de coronapandemie steeds weer oplaait en op verschillende plekken voor hernieuwde maatregelen zorgt. De kans is dus groot dat er ook in november niet genoeg bioscopen open zijn om een release te rechtvaardigen. Precies hetzelfde probleem waar Warner Bros. met Tenet en eigenlijk zo'n beetje elke andere grote filmproductiemaatschappij tegenaan loopt.

Lang uitstel
De verwachting is dat er vrij snel een keuze gemaakt wordt ten aanzien van de release van No Time to Die. De marketing zou anders namelijk snel van start gaan. En daar is al een hele smak geld in gaan zitten om hem te promoten, toen de release in april uitgesteld werd.

Als de film dit jaar uitkomt, bestaat de kans helaas dat de Universal en MGM geld gaan verliezen op de release. Dat willen ze niet, vooral omdat het de laatste Bond-film is van Daniel Craig.

NieuwsFilm

meest populair