Eindelijk een update over 'Machete Kills in Space'

Eindelijk een update over 'Machete Kills in Space'

Komt die film er nog wel?

Het is tien jaar sinds Machete in de bioscopen uitkwam en zeven jaar geleden dat we het vervolg Machete Kills konden zien. De tweede film hintte naar een derde deel, Machete Kills in Space, maar de kans lijkt steeds kleiner dat de film er komt.

Acteur Danny Trejo gaf in een interview met Discussing Film een nieuwe update rond de film. Ga er mar niet van uit dat die er komt. "Ik heb al een tijdje niet meer met Robert [Rodriguez] gesproken. Hij is heel druk geweest en ik heb het ook druk gehad. Misschien ga ik hem wel bellen om te zien wat er aan de hand is. Maar ik heb hem al een tijdje niet gesproken. Volgens mij heeft hij me gedumpt, ben ik te groot geworden (lacht). Hij is geweldig. Maar hij is ook heel druk, hij heeft zes kinderen. Die houden je wel bezig. Maar zijn kinderen zijn ook buitengewoon."

Zelf maken?
Wat Trejo betreft, kan hij de film ook zelf maken. "Ik zou dat wel regisseren, Machete Kills in Space. Als ik eenf ilm zou doen, zou ik Machete regisseren. Ik bedoel, hoe leuk moet dat zijn?"

NieuwsFilm

meest populair