'Zack Snyders Justice League': Dit wordt de openingsstrijd

De eerste veldslag tegen Darkseid wordt heel anders dan wat we eerder zagen.

2021 brengt ons Zack Snyders Justice League. De eerste teaser hintte al naar een oeroude strijd met een jonge Darkseid. Maar we weten al heel veel over die strijd en dat er een hele lange geschiedenisles vooraf ging aan de film.

In de bioscoopversie zien we dat Steppenwolf de legers van Apokolips aanvoert in een aanval tegen de Aarde. Verschillende legers van de mensen, aangevuld met de Griekse goden, Amazones en de Yalan Gur Green Lantern, slagen er echter in om de invasie terug te drijven. Die aanval had er heel anders uit moeten zien in Snyders film. Vandaag vertellen we je wat we al weten over de eerste slag tussen de Aarde en de legers van Apokolips.

Darkseid als legeraanvoerder
In Zack Snyders Justice League zullen we superschurk Darkseid zien. Zijn aanwezigheid werd helemaal verwijderd uit de bioscoopversie van de film, maar wordt nu in volle glorie hersteld. In de versie van Zack Snyder gaan we dus zien dat Darkseid het leger aanvoert. Hij doet dat nog onder zijn geboortenaam Uxas en is hier echt een heel stuk jonger en minder machtig.

Bekijk de afbeelding
Meer Griekse goden
In de filmversie van Joss Whedon zagen we de Griekse goden vechten. En die zullen we nu nog veel meer zien. Hun aanwezigheid zorgde ervoor dat de legers van de Aarde konden winnen en dus gaan we hen meer zien. Verwacht dus maar de Griekse goden Zeus en Ares.

Bekijk de afbeelding
Meer van Antiope
Helaas was Antiope helemaal verwijderd uit de veldslag die Joss Whedon ons liet zien. Ook schrapte hij een complete stunt met Hippolyta, die we nu wel gaan zien. De Amazones krijgen sowieso een grotere rol in de veldslag aan het begin.

Bekijk de afbeelding
Legers van de mensheid
Niet alleen streden Green lantern Yalan Gur, de Amazones en de Goden tegen Darkseid en zijn Parademons; ook de mensen deden dat. Van hen gaan we heel wat verschillende legers zien, waaronder de Vikingen, Mongolen en de Zulu.

Bekijk de afbeelding
De Anti-Life Equation
Ook nieuw is de Anti-Life Equation. Het teken daarvan zagen we in de bioscoopversie van Justice League, op het moment dat Steppenwolf zijn bijl in de grond slaat. Daarop vormt zich een patroon in de Aarde. Snyder wees er in het verleden op dat dit moest verwijzen naar de Anti-Life Equation. Een belangrijk verschil is dat we in Snyders filmversie zullen zien dat Darkseid zijn bijl in de grond slaat en dus niet Steppenwolf.

Bekijk de afbeelding
Zack Snyders Justice League heeft nog geen releasedatum, maar de filmversie moet in de loop van 2021 te zien zijn op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair