'John Wick'-verwijzing zorgt ervoor dat Italiaanse politie cocaïne onderschept

'John Wick'-verwijzing zorgt ervoor dat Italiaanse politie cocaïne onderschept

De naam van de maffiabaas Santino D'Antonio klonk té bekend...

De John Wick-franchise is een groot succes. Alle drie de films wisten hoge ogen te gooien en zijn erg populair. Zelfs de Italiaanse politie heeft dankzij de actiefilms met Keanu Reeves een pakket met cocaïne onderschept.

Het gaat om een pakketje met honderdvijftig gram cocaïne verborgen in koffiebonen. Dit was afkomstig uit Colombia. Op het pakje stond de naam Santino D'Antonio, wat ook de naam is van de maffiabaas (gespeeld door Riccardo Scamarcio) in John Wick: Chapter 2.

Arrestatie
Het pakketje kwam aan op de luchthaven van Milaan en deed meteen een belletje rinkelen bij de politie, en maar goed ook, want het bleek cocaïne te bevatten. De politie besloot dan ook het pakje te volgen tot zijn bestemming in een tabakswinkel in Firenze. Toen de eigenaar het kwam ophalen werd hij vervolgens meteen gearresteerd.

Op 'echt' nieuws rondom de vierde John Wick-film zullen we echter nog even moeten wachten. Ondanks het feit dat een vierde deel al een tijdje geleden werd aangekondigd, lopen veel opnames vertragingen op i.v.m. de coronacrisis en zal Reeves eerst werken aan Matrix 4 voordat hij zich op John Wick gaat storten.

NieuwsFilm

meest populair