Superman bereikt zijn hoogtepunt in 'Zack Snyders Justice League'

Superman bereikt zijn hoogtepunt in 'Zack Snyders Justice League'

Bereid je maar voor op een opperbeste versie van het personage.

Superman bereikt zijn hoogtepunt in Zack Snyders Justice League. Het personage van Henry Cavill was niet zo heel veel te zien in Justice League van Joss Whedon. Zijn verhaal week ook af van de plannen die Zack Snyder met het personage had.

Nu mag Snyder echter zijn eigen filmversie alsnog maken en dat betekent ook meteen dat we een heel andere versie van Superman gaan zien. Tijdens een interview met Beyond the Trailer vertelde Snyder dat zijn versie van Justice League het personage op zijn hoogtepunt zal laten zien. "Ik hou van het idee van Superman die moet leren omgaan met zijn sterfelijkheid, zijn plek op Aarde, zijn liefde met Lois en de manier waarop hij zich verhoudt ten opzichte van de mensheid en hoe hij omgaat met alle normale relaties die wij in ons dagelijks leven hebben. Ik geloof dat als je Superman hiermee ziet worstelen, dat hij dan een stuk menselijker wordt."

Op zijn hoogtepunt
Wat Snyder betreft moet zijn Superman vooral na zijn wederopstanding een hoogtepunt bereiken. "Ik had altijd het gevoel dat ik daar naartoe werkte. En nu we te maken hebben met het thema van wederopstanding, vraag ik me af waar hij zich nu bevindt. Als je het eeuwige aanraakt; als je terugkomt uit het graf. Hoe veranderen we daardoor?"

De gevoelens die dat met zich meebrengen en "een groot respect voor zijn moraliteit, brengen hem naar de top van de DC-superheldenwereld. En dat hoogtepunt moet hij bereiken."

NieuwsFilm

meest populair