Tom Cruise vraagt Noorse minister of ze verder mogen gaan met 'Mission: Impossible 7'

Tom Cruise vraagt Noorse minister of ze verder mogen gaan met 'Mission: Impossible 7'

De acteur wil de opnames zo snel mogelijk hervatten.

Heel wat filmproducties hebben vertraging opgelopen of liggen nog steeds stil vanwege de coronacrisis. Als het aan Tom Cruise ligt, zou hij echter meteen weer door willen gaan met de opnames voor de 7de Mission Impossible film. Hij heeft zelfs de Noorse minister van cultuur gevraagd of ze weer kunnen beginnen.

Dit deed de 58-jarige acteur op zijn Twitter-pagina, waar hij tijdens een video Abid Raja vroeg weer verder te mogen gaan: ''Noorwegen is een fantastisch mooi land. Ik kan niet wachten om weer verder te mogen gaan. Ik kijk er gigantisch naar uit, net zoals de rest van de crew. We staan allemaal te popelen om terug te komen''.

Succesvol?
De vorige film, Fallout, werd ook al gedeeltelijk opgenomen in Noorwegen, maar deze keer willen Cruise en co. naar noord-west Noorwegen, wat bekend staat voor zijn imposante fjords, bergen en watervallen.

Raja kwam kort daarna met een 'antwoord': ''Vanwege de coronacrisis gelden nu andere regels en het gaat er anders aan toe. We zullen er gesprekken over moeten hebben met de regering en kijken wat we moeten doen voordat er opnieuw gefilmd kan worden. Er zullen bepaalde restricties gevolgd moeten worden, maar ik zal mijn gesprek met Cruise delen met de regering''.

NieuwsFilm

meest populair