De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan zijn catalogus. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met andere producties die nu beschikbaar zijn.

The Nun (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Corin Hardy | Cast: Taissa Farmiga, Demián Bichir, Bonnie Aarons, e.a.
In een afgelegen abdij pleegt een jonge non om onverklaarbare redenen zelfmoord. Het Vaticaan vermoedt echter dat er hogere machten in het spel zijn en stuurt eerwaarde Burke samen met zuster Irene op pad om de zaak te onderzoeken. In het klooster blijkt de eeuwenoude en levensgevaarlijke demoon Valak rond te dwalen. Aan het tweetal om deze kwelgeest voor eens en voor altijd te stoppen.

Zombieland: Double Tap (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg, e.a.
Columbus, Tallahasse, Wichita en Little Rock, zombiekillers van beroep, bevinden zich nog altijd te midden van alle zombiechaos en moeten het nu opnemen tegen verschillende soorten nieuwe zombies en een groep rebelse overlevenden. De overlevingstocht van het viertal leidt onder meer naar het Witte Huis.

The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Bird en Simon Lupton | Met: Adam Lambert, Brian May, Roger Taylor, e.a.
Deze documentaire met zeldzame beelden en openhartige interviews draait om de even toevallige als vruchtbare samenwerking tussen de legendarische rockband Queen en podiumbeest Adam Lambert, die ooit doorbrak dankzij Idols en zich nu de opvolger van Freddie Mercury mag noemen.

The Kissing Booth 2 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Vince Marcello | Cast: Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney, e.a.
De langeafstandsrelatie van Elle en Noah wordt behoorlijk op de proef gesteld. Elle moet namelijk ook nadenken over waar ze wil gaan studeren en ze raakt daarnaast ook nog eens bevriend met een aantrekkelijke nieuwe klasgenoot waardoor alles in één keer zou kunnen veranderen.

Don't Think Twice (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Birbiglia | Cast: Gillian Jacobs, Kate Micucci, Tami Sagher, e.a.
The Commune is een rommelige improvisatieclub uit New York bestaande uit Mike Birbiglia, Gillian Jacobs, Keegan-Michael Key, Chris Gethard, Kate Micucci en Tami Sagher. De hechte groep weet niet wat het meemaakt wanneer één van de leden de rest voorbijstreeft. Plotseling ontstaat het besef dat niet iedereen het zal gaan maken.


En verder onder meer...

Horror
Ouija: Origin of Evil (2016)

Misdaad
Ofrenda a la tormenta (2020)

NieuwsFilm

meest populair