Michael B. Jordan's Tom Clancy film waarschijnlijk rechtstreeks op Amazon Prime

Michael B. Jordan's Tom Clancy film waarschijnlijk rechtstreeks op Amazon Prime

Slaat 'Without Remorse' ook de bioscoop over?

I.v.m. de coronacrisis zijn de meeste bioscopen al een hele tijd gesloten, waardoor de nodige films meteen op video-on-demand verschijnen. Denk bijvoorbeeld maar aan Bloodshot met Vin Diesel en Greyhound met Tom Hanks. Nu lijkt erop dat ook de Tom Clancy-thriller Without Remorse geen bioscooprelease zal kennen maar rechtstreek op Amazon Prime zal belanden.

In de film, die is ingeblikt door Stefano Sollima (Sicario: Day of the Soldado) en geschreven door Taylor Sheridan (Hell or High Water), is de hoofdrol weggelegd voor Michael B. Jordan. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tom Clancy en gaat over CIA-agent John Clark. Hij zint op wraak nadat zijn vriendin is vermoord door een drugsbaron uit Baltimore.

Meer Tom Clancy films?
Clark werd al eerder vertolkt door Willem Dafoe in Clear and Present Danger en door Liev Schreiber in The Sum of All Fears. Mogelijk hoopt Amazon op een cross-over met John Clark en Jack Ryan, vertolkt door John Krasinski in de gelijknamige Amazon-serie.

Without Remorse zou oorspronkelijk op 18 september dit jaar de zalen halen, maar werd door de coronacrisis uitgesteld naar 26 februari volgend jaar. Nu zou het dus zomaar kunnen dat hij de bioscooprelease zelfs volledig overslaat.

NieuwsFilm

meest populair