Featured

7 totaal gestoorde 'Fast & Furious'-stunts

Deze stunts geloof je niet!

door Jim Pedd om 15:46 in Featured
De Fast & Furious-francise zit boordevol bizarre stunts. Vandaag bieden we je een overzicht met de grootste stunts die er in te zien zijn geweest. Met negen films en nog eens minimaal drie op komst kunnen we natuurlijk niet alle stunts laten zien.

DOOR EEN VLIEGTUIG: In Fast & Furious 6 laat Dominic Toretto zien waar hij van gemaakt is. In een strijd die zich afspeelt op de langste landingsbaan van de wereld rijdt Dom met zijn auto door een vliegtuig heen.


BRIAN VS EEN BOOT: In 2 Fast 2 Furious zit een geweldig moment. Brian en Roman racen tegen de tijd om slechterik Carter bij te halen. Die heeft Monica gevangen genomen op zijn jacht. Waarop Brian hem bijhaalt door met de auto in de boot te crashen. En gelukkig raakte hij daar Monica niet bij.


HOBBS VS EEN ONDERZEEBOOT: Schurk Cipher stuurt in The Fate of the Furious een onderzeeboot op de crew af. Hoe los je dat probleem op? Nou The Rock heeft daar wel een antwoord op:


SKYDIVEN MET EEN AUTO: In Furious 7 skydiven Dom en zijn crew uit een vrachtvliegtuig om in een geheim gebied te komen. Een bizarre stunt waarbij er echt auto's uit een vliegtuig gegooid zijn.


DOM VS HOBBS: Dom en Hobbs nemen het in Fast Five tegen elkaar op in een keihard gevecht. Geen auto's, maar gewoon twee mannen die vechten. Wel heel spectaculair.


OP EEN BRUG: In Fast & Furious 6 moet Letty gered worden door Dom. Die doet dat zonder al te veel problemen door zijn auto te crashen zodat Letty midden in de lucht belandt. En nee, natuurwetten doen er niet toe.


TUSSEN TWEE WOLKENKRABBERS: Fast & Furious 7 bevat een briljant moment waarop een auto tussen twee wolkenkrabbers vliegt. Ja, echt.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Vergelijk dit met het artikel van gisteren over de ECHTE! stunts uit Mission Impossible.
Ik neem aan dat iedereen dan de MI franchise adoreert!

Master Of Films

Avatar

Wanneer gaat Filmtotaal aandacht besteden aan de beste stunts van The Lion King 2019 en Jurassic World: Fallen Kingdom?

Robbepost

Avatar

Ik heb de Lion King niet gezien (uit betrouwbare bron vernomen dat het copy-paste is), maar zitten daar goede stunts in ja?

Master Of Films

Avatar

Jazeker. Simba wordt bijna ondergetrappeld door een stampede....oh wacht die stunt had je al gezien in de echte animatievorm.

Gigan72

Avatar

Voor echte stunts kijk dan Mad Max Fury Road.

Civilian Supreme

Avatar

Cgi stunts, zelfs dat gevecht tussen Doms & Hobbs

NieuwsFilm

meest populair