7 totaal gestoorde 'Fast & Furious'-stunts

7 totaal gestoorde 'Fast & Furious'-stunts

Deze stunts geloof je niet!

De Fast & Furious-francise zit boordevol bizarre stunts. Vandaag bieden we je een overzicht met de grootste stunts die er in te zien zijn geweest. Met negen films en nog eens minimaal drie op komst kunnen we natuurlijk niet alle stunts laten zien.

DOOR EEN VLIEGTUIG: In Fast & Furious 6 laat Dominic Toretto zien waar hij van gemaakt is. In een strijd die zich afspeelt op de langste landingsbaan van de wereld rijdt Dom met zijn auto door een vliegtuig heen.


BRIAN VS EEN BOOT: In 2 Fast 2 Furious zit een geweldig moment. Brian en Roman racen tegen de tijd om slechterik Carter bij te halen. Die heeft Monica gevangen genomen op zijn jacht. Waarop Brian hem bijhaalt door met de auto in de boot te crashen. En gelukkig raakte hij daar Monica niet bij.


HOBBS VS EEN ONDERZEEBOOT: Schurk Cipher stuurt in The Fate of the Furious een onderzeeboot op de crew af. Hoe los je dat probleem op? Nou The Rock heeft daar wel een antwoord op:


SKYDIVEN MET EEN AUTO: In Furious 7 skydiven Dom en zijn crew uit een vrachtvliegtuig om in een geheim gebied te komen. Een bizarre stunt waarbij er echt auto's uit een vliegtuig gegooid zijn.


DOM VS HOBBS: Dom en Hobbs nemen het in Fast Five tegen elkaar op in een keihard gevecht. Geen auto's, maar gewoon twee mannen die vechten. Wel heel spectaculair.


OP EEN BRUG: In Fast & Furious 6 moet Letty gered worden door Dom. Die doet dat zonder al te veel problemen door zijn auto te crashen zodat Letty midden in de lucht belandt. En nee, natuurwetten doen er niet toe.


TUSSEN TWEE WOLKENKRABBERS: Fast & Furious 7 bevat een briljant moment waarop een auto tussen twee wolkenkrabbers vliegt. Ja, echt.



NieuwsFilm

meest populair