Iedere donderdag 'Tarantino Thursday' bij Pathé!

Iedere donderdag 'Tarantino Thursday' bij Pathé!

Weer Tarantino-films op het witte doek.

Altijd al Kill Bill: Vol. 1 en Kill Bill: Vol. 2 uit 2003 en 2004 (nog) een keer op het witte doek willen zien? Volgende maand is je kans! Iedere donderdag zullen in Pathé namelijk de nodige films van Quentin Tarantino te zien zijn!

Tijdens de Pathé Tarantino Thursday worden de films Inglourious Basterds (2009), Django Unchained (2012), Kill Bill Vol. 1 en Kill Bill Vol. 2 vertoond en is de mogelijkheid om de nieuwe documentaire QT8: The First Eight op het witte doek te zien.

Tarantino Thursday
"Wij zijn altijd op zoek naar unieke content voor onze bioscopen. Op veler verzoek brengen wij nu deze Tarantino-klassiekers terug in onze bioscopen, waar de fantastische beelden en muziek toch echt het beste tot hun recht komen. De Tarantino documentaire is een mooie aanvulling hierop en geeft een intiem kijkje in het hoofd en op de sets van Tarantino. Een must-see voor filmliefhebbers, waarvan we zeer verheugd zijn hem exclusief in Nederland te mogen vertonen," aldus Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé.

Tarantino Thursday vindt plaats bij alle Pathé en Euroscoop vestigingen op alle donderdagen in augustus. Voor meer informatie en tickets: www.pathe.nl/tarantino. Opvallend is dat Django Unchained, Kill Bill Vol. 1 en Kill Bill Vol. 2 niet ondertiteld zijn, dus houd rekening mee.



NieuwsFilm

meest populair