Algemeen

'Zack Snyders Justice League' brengt het multiversum naar DC Films

Maar bestaat in een heel eigen universum.

door Jim Pedd om 08:59 in Algemeen
De Zack Snyder Cut van Justice League maakt geen onderdeel uit van het DCEU. De film is onderdeel van het Elseworlds-multiversum, vertelt regisseur Zack Snyder.

De afgelopen tijd zijn er heel veel nieuwe details uitgebracht rond de film van Snyder. Hij bevestigde nu dat zijn film gezien moet worden als onderdeel van Elseworlds. Dat is in de DC Comics een verhaallijn waarin we heel andere versies van hoofdpersonen zien en verhalen volgen die zich afspelen in het multiversum.

Eigen universum
Snyder bevestigde dat ook: "Ik geloof dat de film zijn eigen pad vertegenwoordigt. Het staat min of meer los van de continuïteit van het DC Cinematic Universe. Ik denk dat het op die manier afwijkt en dat daarin eigenlijk ook de kracht van DC ligt," aldus Snyder.

Nu natuurlijk maar hopen dat die geruchten dat Snyder zijn SnyderVerse rond DC-personages voort mag zetten binnen streamingdienst HBO Max.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Tja. Het is toch al een grote chaos.

Robbepost

Avatar

Dit is een vervolg op MOS en BvS en daarmee is het verhaal van Snyder rond.
Door die blije film van Joss Whedon is die film onderdeel van het DCEU. Helaas........

Taurus79

Avatar

Is er dan een DC cinematic universe? Lijken meer op losstaande films. Het begon nog aardig met MOS and BvS maar daarna 1 chaos

ThysRomani

Avatar

Klopt Taurus79, MoS en BvS smaakten uiteindelijk - ondanks de "drukte" - naar meer. De toon was ook geweldig. Het waren "zware" films en het was gritty.

En toen ging het mis. Vergeet ook niet de opbouw van het universe. Het feit dat je direct met een Justice League film begint. Het lijkt er haast op dat DC zich zoveel wilde differentiëren, door maar gewoon de boel andersom te doen. Hopende dat BvS voldoende was.

Eerst maar de big ass team-up en daarna maar de solo verhalen. Oftewel de kijker heeft 0 binding met de karakters. Het zit tegen het recalcitrante aan.

Desondanks erg blij met de Snyder Cut.

NieuwsFilm

meest populair