Netflix

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan zijn catalogus. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met andere interessante producties die nu beschikbaar zijn.

Bumblebee (2018)
Regie: Travis Knight | Cast: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., e.a.
Bumblebee houdt zich als gele kever schuil voor de Decepticons in een autokerkhof in een kleine Californische badplaats. De avontuurlijke tiener Charlie vindt hem daar en neemt hem mee naar huis om hem op te knappen. Hoewel Charlie in eerste instantie schrikt wanneer ze ontdekt dat de auto eigenlijk een robot is, raken de twee al snel bevriend en moeten ze het samen opnemen tegen de vijand.

Interstellar (2014)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, e.a.
De aarde is uitgeput en de mensheid staat op het punt om uit te sterven. Cooper, een gedesillusioneerde weduwnaar en voormalig testpiloot voor NASA, wordt voor een geheime ruimtemissie gevraagd. Hij maakt samen met een groep andere astronauten een reis door een wormgat in een zoektocht naar een andere bewoonbare planeet.

The LEGO Movie (2014)
Regie: Phil Lord en Chris Miller | Cast: Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett, e.a.
Emmet is maar een doorsnee Lego-mannetje dat per ongeluk wordt aangezien voor de redder van het universum en wordt meegesleurd in een bijzondere missie. Samen met een legioen aan sidekicks moet hij de snode plannen van President Business zien te dwarsbomen. Deze slechterik is namelijk in het bezit van een gevaarlijk superwapen. Helaas is Emmet hopeloos slecht voorbereid op dit avontuur.

The Judge (2014)
Regie: David Dobkin | Cast: Robert Downey Jr., Robert Duvall, Vera Farmiga, e.a.
De succesvolle, maar arrogante advocaat Hank Palmer keert terug naar zijn geboorteplaats wanneer zijn vervreemde vader Joseph, de rechter van het dorpje, wordt verdacht van moord. Palmer besluit de zaak aan te nemen en probeert de waarheid boven tafel te krijgen. Tijdens die zoektocht moet hij noodgedwongen de banden weer aanhalen met de familie die hij jaren geleden vrijwillig gedag had gezegd en stuit hij op de nodige familiegeheimen.

American Sniper (2014)
Regie: Clint Eastwood | Cast: Bradley Cooper, Sienna Miller, Keir O'Donnell, e.a.
De zwaar gelovige, vaderlandslievende Chris Kyle gaat als Navy Seal naar Irak met slechts één missie: zijn broeders beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens en groeit hij al snel uit tot de dodelijkste scherpschutter van het Amerikaanse leger. Ook achter de vijandelijke linie groeit zijn reputatie. Er wordt een prijs op zijn hoofd gezet en hij wordt het doelwit van rebellen. Eenmaal thuis komt Kyle er al snel achter dat hij de oorlog niet kan achterlaten.


En verder onder meer...

Actie
Double World (2019)

Misdaad
American History X (1998)

Sciencefiction
Jupiter Ascending (2015)

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David Mills

Avatar

American History X is voor mij persoonlijk de echte topper van de week.

Goku32

Avatar

David Mills, helemaal mee eens

Dawgruule

Avatar

Nu mogen jullie een keer het begrip “kneiter goed” gebruiken. Doen jullie het niet...

centr1no

Avatar

Eindelijk Double World. Nog niet kunnen kijken tot nu toe.
Verder 5 van de 8 die ik zeker binnenkort een keer ga herkijken.

Blockbuster

Avatar

Hallo FT, zijn we al wakker?

Alan Parker (76) overleden.

Regisseur van o.a. Evita, Fame, Bugsy Malone, Midnight Express, Mississippi Burning, The Commitments en Pink Floyd's The Wall.

horizon

Avatar

Double World is rommelig vermaak.

Jupiter Ascending. Smiley face

Draven

Avatar

Blockbuster "Hallo FT, zijn we al wakker?

Alan Parker (76) overleden.

Regisseur van o.a. Evita, Fame, Bugsy Malone, Midnight Express, Mississippi Burning, The Commitments en Pink Floyd's The Wall. "


Geen zorgen. Een half uur later hebben ze het overlijden van Alan Parker geplaatst. Gezien de tijd waren ze het artikel aan het schrijven en nakijken toen u dit plaatste.

NieuwsFilm

meest populair