Algemeen

Michelle Yeoh eindelijk bevestigd voor Marvel-film 'Shang-Chi'?

De geruchten gingen al langere tijd, maar nu lijkt de betrokkenheid van Yeoh zo goed als zeker.

door Zilko Tarici om 13:34 in Algemeen
Via een Instagram-post lijkt actrice Michelle Yeoh eindelijk te hebben bevestigd dat ze een rol heeft aan de langverwachte Marvel Studios-productie Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Yeoh arriveerde pas in de Australische stad Sydney en moet wegens coronamaatregelen twee weken in 'hotel-quarantaine' doorbrengen voordat ze officieel het land in mag.

Hoewel Yeoh zelf niks zegt over Shang-Chi, zijn er maar twee grote producties die momenteel worden gefilmd in Sydney: Shang-Chi en Hulu-serie Nine Perfect Strangers. En gezien het feit dat andere castleden zoals Florian Munteanu ook onlangs opdoken in Sydney, is de betrokkenheid van Yeoh zo goed als zeker te noemen. Yeoh werd in januari overigens al genoemd als mogelijk castlid van de film, maar dat was op dat moment nog maar een gerucht.

Officiële bevestiging snel verwacht
Naar verwachting zal Marvel snel officieel aankondigen dat Yeoh meedoet aan de film. Haar rol is daarbij nog onduidelijk. Andere acteurs die de film bevolken zijn Simu Liu, Golden Globe-winnaar Awkwafina en Hong Kong-legende Tony Leung.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm