3 films die direct van je watchlist af moeten!

Van die films die je eigenlijk nog moet kijken...

Het is niet altijd even eenvoudig om je watchlist leeg te trekken. Er verschijnen namelijk doorlopend heel wat gave films in de bioscoop en via streaming verschijnen. Nu er steeds minder nieuwe films (in de bioscoop) verschijnen drie filmtips die mogelijk nog op je watchlist stonden. Zo niet, dan kun je altijd een andere tip achterlaten in de reacties!

Rush (2013)

Regie: Ron Howard | Hoofdrollen: Chris Hemsworth, Olivia Wilde, Daniel Brühl

Even geleden was er de racefilm Ford v Ferrari, maar daarvoor was er Ron Howards minstens zo voortreffelijke Rush met Daniel Brühl en Chris Hemsworth. Er wordt gekeken naar de zinderende strijd tussen de doodserieuze Niki Lauda en de playboy James Hunt. Duidelijk materiaal om te zien!



Incendies (2010)

Regie: Denis Villeneuve | Hoofdrollen: Mohamed Majd, Lubna Azabal, Mélissa Désormeaux-Poulin, Rémy Girard

Je kent de Canadese filmmaker Denis Villeneuve waarschijnlijk van Blade Runner 2049 (2017) en Sicario (2015) en nog dit jaar moet van hem Dune verschijnen. Voor dat hij via Prisoners (2013) naam maakte bij het grote publiek, maakte hij het voortreffelijke Incendies. Staat deze nog steeds op je lijstje? Zet deze dan gelijk maar op de eerste plaats!



The Big Short (2015)

Regie: Adam McKay | Hoofdrollen: Brad Pitt, Ryan Gosling, Selena Gomez, Christian Bale, Steve Carell

Deze film geeft met medewerking van vele sterren een blik op hoe de credit bubble in 2007 leidde tot een wereldwijde financiële crisis. Het is duidelijk de beste film van komedie-acteur Adam McKay (Anchorman, The Other Guys) die de situatie met een hoop humor weet uit te leggen. Niet veel later maakte hij het eveneens prima Vice.



NieuwsFilm

meest populair